Ingen anmeldelser

Trænerakademiet

i Århus (+ 3 lokationer)

Om os

Træner Akademiet

Træner Akademiet er en af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen. 

Om os

Vi startede i 2015 med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse.

Siden har vi udvidet vores koncept, således at vi i dag har flere supplerende uddannelser og helt nye uddannelsesretninger.

Vi uddanner på årsbasis omkring 400 personlige trænere og coaches til en karriere i fitness- og sundhedsbranchen. Vi vil gerne ses som din full-service leverandør indenfor uddannelse og udvikling i forbindelse med dit arbejde i branchen.

Full-service uddannelsesleverandør

Som kursist har du muligheden for at skabe dig et relevant og solidt fundament og efterfølgende supplere op med specialiseringsmoduler, minikurser, webinarer og mentorshipordninger.

Det betyder, at du løbende kan udvikle din viden og dine kompetenceområder, efterhånden som behovet og nysgerrigheden opstår.

Succes efter uddannelsen

I vores undervisning har vi fokus på det personlige, og klientens udgangspunkt danner altid rammen for forløbet. Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu mere vigtig, derfor bruger vi ekstra meget tid på at øve det praktiske på gulvet og implementering af teorien på vores uddannelse.

Vores mål er at uddanne trænere, herunder personlig trænere, kostvejledere og coaches, og gøre det til et håndværk og en succesfuld forretning. Derfor tilbyder vi også sparring og hjælp til forretningsudvikling, når du har færdiggjort din uddannelse hos os.

Med et certifikat fra os, kan du blive ansat i alle de store fitnesskæder som Fitness World og SATS, eller du kan springe ud som selvstændig.

Certificering

TrænerAkademiet er internationalt certificerede. Det betyder, at vi er registreret og akkrediteret hos EuropeActive til at uddanne EREPS certificerede trænere. Det er din sikkerhed for, at vi er førende i branchen. Samtidig sikrer det også, at vores undervisere hele tiden er up-to-date og sørger for at inddrage den nødvendige viden i undervisningen.

Som færdiguddannet personlig træner hos TrænerAkademiet, vil du, når du har bestået den sidste eksamen, automatisk blive registreret i EREPS, som er en database for trænere med et højt europæisk niveau. Denne certificering vil være påkrævet i langt de fleste større centre og fitnesskæder, hvis du efterfølgende ønsker ansættelse. TrænerAkademiet betaler registreringen det første år.

Vis alle uddannelser fra Trænerakademiet

Video

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Massør Sted Gennemsnit
Fysiurgisk massør Århus
Ernæring og sundhed
Kostvejleder
Nutrition Coach – Kostvejleder Fjernundervisning
Perception Coach Flere byer (2)
Sport og idræt
Personlig træner og fitnessinstruktør
Avanceret Programmering Fjernundervisning
Health Coach Flere byer (2)
Løbetræner Fjernundervisning
Personlig træner uddannelse Flere byer (3)
Udendørstræner Fjernundervisning

Kategorier

Ernæring og sundhed

Sport og idræt

   Personlig træner og fitnessinstruktør

Sponsoreret