Vis studentum.dk som: Mobile

Træner Akademiet

Træner Akademiet er en af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen. 

Om os

Vi startede i 2015 med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse.

Siden har vi udvidet vores koncept, således at vi i dag har flere supplerende uddannelser og helt nye uddannelsesretninger.

Vi uddanner på årsbasis omkring 400 personlige trænere og coaches til en karriere i fitness- og sundhedsbranchen. Vi vil gerne ses som din full-service leverandør indenfor uddannelse og udvikling i forbindelse med dit arbejde i branchen.

Full-service uddannelsesleverandør

Som kursist har du muligheden for at skabe dig et relevant og solidt fundament og efterfølgende supplere op med specialiseringsmoduler, minikurser, webinarer og mentorshipordninger.

Det betyder, at du løbende kan udvikle din viden og dine kompetenceområder, efterhånden som behovet og nysgerrigheden opstår.

Succes efter uddannelsen

I vores undervisning har vi fokus på det personlige, og klientens udgangspunkt danner altid rammen for forløbet. Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu mere vigtig, derfor bruger vi ekstra meget tid på at øve det praktiske på gulvet og implementering af teorien på vores uddannelse.

Vores mål er at uddanne trænere, herunder personlig trænere, kostvejledere og coaches, og gøre det til et håndværk og en succesfuld forretning. Derfor tilbyder vi også sparring og hjælp til forretningsudvikling, når du har færdiggjort din uddannelse hos os.

Med et certifikat fra os, kan du blive ansat i alle de store fitnesskæder som Fitness World og SATS, eller du kan springe ud som selvstændig.

Certificering

TrænerAkademiet er internationalt certificerede. Det betyder, at vi er registreret og akkrediteret hos EuropeActive til at uddanne EREPS certificerede trænere. Det er din sikkerhed for, at vi er førende i branchen. Samtidig sikrer det også, at vores undervisere hele tiden er up-to-date og sørger for at inddrage den nødvendige viden i undervisningen.

Som færdiguddannet personlig træner hos TrænerAkademiet, vil du, når du har bestået den sidste eksamen, automatisk blive registreret i EREPS, som er en database for trænere med et højt europæisk niveau. Denne certificering vil være påkrævet i langt de fleste større centre og fitnesskæder, hvis du efterfølgende ønsker ansættelse. TrænerAkademiet betaler registreringen det første år.

Vis alle uddannelser fra Trænerakademiet

Uddannelser

Private uddannelser
Ernæring og sundhed
Kostvejleder Sted Gennemsnit
Nutrition Coach – Kostvejleder Fjernundervisning
Perception Coach Flere byer (2)
Sport og idræt
Personlig træner og fitnessinstruktør
Health Coach Flere byer (2)
Løbetræner Fjernundervisning
Mentorship Flere byer (3)
Personlig træner uddannelse Flere byer (3)
Specialprogrammering Århus
Udendørstræner Fjernundervisning

Vis alle

Kategorier

Ernæring og sundhed

Sport og idræt

   Personlig træner og fitnessinstruktør

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Trænerakademiet endnu. Bliv den første!

Åbent hus
januar 2022
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
27
28
29
30
31
1
2
Det siger andre om skolen
Monalisa - Personlig træner udda...

Jeg havde en forventning om, at der var en del jeg vidste i forvejen og at det ”nok ikke var så svært”. Men hold nu op hvor blev jeg hurtigt klogere (bogstaveligt talt). Det var meget mere fyldestgørende end jeg troede. Der var så mange punkter, som jeg ikke havde tænkt over op til eller i hverdagen generelt, som jeg hurtigt blev meget klogere omkring. Samtidig med at det blev formidlet på en spændende og lærerig måde. Der blev gradvist koblet mere på, når fundamentet var på plads, så der undervejs automatisk var flere og flere brikker som faldt på plads. Derudover var der plads til forskellighed i undervisningen, dvs. at alle blev mødt på deres niveau, så alle var med i undervisningen.

Læs mere
Ulla - Personlig træner uddannelse

Det har være rigtig lærerigt. Fik meget mere viden med end jeg havde regnet med. Blandingen mellem teori og praksis var rigtig god. Rigtig dygtige undervisere. Der er mulighed for videre uddannelser så Man kan bygge mere på og få meget mere viden. Kan klart anbefale TrænerAkademiet, hvis du tænker på at tage uddannelsen.

Læs mere
Maria - Health Coach

Health Coach uddannelsen har det virkelig åbnet mine øjne – ALLE personlige trænere burde tage denne uddannelse for at få en bredere forståelse for hvordan man skaber de bedste resultater for sine klienter.

Man får en helt ny forståelse for hvordan vi som mennesker fungerer, og de helt rette redskaber til at skabe holdbare løsninger til dig selv og dine klienter.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg tilmeldte mig Health coach uddannelsen – kan måske godt fortryde jeg ikke gjorde det før, og at jeg ikke tog personlig træner uddannelsen ved TrænerAkademiet også.

Læs mere
Frederik - Personlig træner udda...

TrænerAkademiet har virkelig givet mig et helt nyt syn på, hvordan jeg ser min egen træning, men også hvordan jeg kan blive en bedre personlig træner.

Læs mere
Marlene - Personlig træner uddan...

Uddannelsen har lært mig utrolig meget på relativ kort tid, det være sig på både anatomi- og fysiologi-området, men bestemt også på det mere almene, så som hvad vil det sige at være personlig træner – hvad er dit ansvar, lyst og motivation for at være det. 

Jeg har rykket mig ekstremt og tænker træning på en helt anden måde. Det har været benhårdt at tage uddannelsen. Pensum har været svært, men undervisningen ved Søren Fruerlund har gjort, at pensum blev omsat til forståelig og brugbar viden og værktøjer, som jeg nu bruger i mit virke som personlig træner.

Læs mere
Maria - Personlig træner uddannelse

Jeg har ikke kun lært meget af anatomien og fysiologien ved menneskekroppen, men også viden om hvordan søvn, psyke, stress og kost kan have indflydelse på træningen.

Jeg kan tydeligt se, at måden TrænerAkademiet uddanner er meget anderledes, end det jeg ellers observerer ved personlige trænere gennem sociale medier, familie, venner og bekendte, som har benyttet sig af progressionen. Hos TrænerAkademiet er der ikke noget, der hedder standard, i stedet lærer man at se på mennesket som helhed og ikke dets enkeltstående dele. Jeg ved nu hvor vigtigt det er at forstå kroppens processer, for at kunne forstå klientens udfordringer.

Læs mere
Rasmus - Personlig træner uddann...

Jeg startede på TrænerAkademiets kostvejlederuddannelse. Jeg kendte ikke så meget til det, men blev mødt af nogle virkelig inspirerende undervisere. Efter kostvejlederuddannelsen startede jeg på personlig træner uddannelsen, også hos TrænerAkademiet.

Jeg fik ret hurtigt øjnene op for, at det man lærer uddannelserne jo kun er toppen af isbjerget, der er så meget mere viden, man kan dykke ned i og specialisere sig indenfor. Underviserne har været gode til at gøre stoffet tilgængeligt og lagt meget vægt på, at det teoretiske skulle ligge på rygraden ved at gøre det håndgribeligt gennem det praktiske.

Læs mere
Michael - Personlig træner uddan...

Det var et grundigt og gennemarbejdet undervisningsmateriale, og nogle meget dygtige undervisere.

Jeg husker tiden som rigtig god, med en fed stemning på holdet med en masse engagerede medstuderende, der kom fra forskellige baggrunde – og en meget stejl læringskurve. Det er ret intensivt, så det kræver virkelig, at man har forberedt sig og lavet sig hjemmearbejde.

Læs mere