Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

Uddannelse Svendborg - studér i Svendborg og nyd studiebyen

Svendborg er en lille, men charmerende studieby beliggende på Sydfyn i Danmark. Byen huser forskellige uddannelsesinstitutioner, som hver især tilbyder en række uddannelser - blandt andet inden for det maritime, det sundhedsfaglige og forskellige erhvervsakademiuddannelser. Studiemiljøet i Svendborg er kendt for at være hyggeligt og socialt, hvor der er god mulighed for at danne netværk på tværs af uddannelserne. Byen har desuden en smuk beliggenhed tæt på havet og naturen, hvilket giver mulighed for at dyrke forskellige udendørsaktiviteter i fritiden.

Hvor kan man studere i Svendborg?

I Svendborg findes der forskellige muligheder for uddannelse. I byen finder du for eksempel følgende uddannelsesinstitutioner:

  • SIMAC
  • Social- og Sundhedsskolen Fyn
  • UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Derudover findes der flere uddannelsesinstitutioner indenfor en overkommelig geografisk afstand, som stadig kan være relevant for dig som kommende studerende, hvis du har forelsket dig i Svendborg og alt det byen tilbyder, og vil finde en uddannelse i nærheden.

Hvad kan man studere?

Nogle af de mest populære uddannelser i Svendborg er inden for sundhedsvidenskab, herunder sygeplejerske- og ergoterapeutuddannelserne på Syddansk Universitet. Derudover tilbyder universitetet også uddannelser inden for pædagogik, kommunikation, erhvervsøkonomi og biologi.

Inden for sundhedsvidenskab er Syddansk Universitet i Svendborg kendt for at være en af de bedste uddannelsesinstitutioner i Danmark. Uddannelserne inden for dette felt har et stærkt fokus på

praksisorienteret undervisning, hvor de studerende får mulighed for at arbejde med konkrete problemstillinger og udfordringer i sundhedssektoren.

Uddannelserne inden for pædagogik fokuserer på at uddanne kvalificerede pædagoger til arbejdet med børn og unge i forskellige kontekster. Kommunikationsuddannelserne har et bredt fokus på formidling, marketing og kommunikation i en række forskellige organisationer og virksomheder.

Uddannelsen i biologi giver de studerende en bred viden om livet på jorden og en forståelse for forskellige økosystemer og naturfænomener. Endelig tilbyder universitetet også en erhvervsøkonomisk uddannelse, som fokuserer på at uddanne kvalificerede erhvervsøkonomer til arbejde i både den private og offentlige sektor.

Studieboliger i Svendborg

Som studerende i Svendborg har man flere forskellige muligheder for at finde en passende bolig. En af de mest populære muligheder er at bosætte sig på et af de kollegier, man finder i byen. I Svendborg finder du nemlig flere forskellige kollegier, der hver især tilbyder en række forskellige boligtyper. Du har dermed gode chancer for at finde enkeltværelser, dobbeltværelser og lejligheder med eget køkken og bad. Der findes derfor rigtig gode muligheder for, at finde et kollegieværelse eller en studiebolig, der passer til dine ønsker, behov og præferencer. Studieboligerne er ofte beliggende tæt på universitetet eller i nærheden af offentlig transport. Der findes både private udlejere af studieboliger samt boligselskaber, der tilbyder denne type bolig.

Derudover er der også mulighed for at leje en privat bolig i Svendborg eller finde en lejebolig gennem boligselskaberne i området. Det kan dog være en udfordring at finde en ledig bolig, da efterspørgslen ofte er høj. Det er derfor en god idé at være ude i god tid og undersøge forskellige muligheder.

Fritidsaktiviteter i Svendborg

Som studerende i Svendborg er der mange forskellige fritidsaktiviteter at vælge imellem. Byen er omgivet af skov og strand, hvilket giver rig mulighed for udendørsaktiviteter. Her er en liste over nogle af de fritidsaktiviteter, man kan opleve som studerende i Svendborg:

  • Løb og cykling i områdets skove og langs kysten
  • Kajaksejlads og stand-up paddle boarding på Svendborg Sund
  • Svømning i byens svømmehal eller i havet
  • Golf på en af de nærliggende golfbaner
  • Fiskeri i havnen eller på kysten
  • Badminton, fodbold og volleyball i lokale sportsklubber
  • Arbejde i frivillige organisationer og foreninger, der arbejder for forskellige formål såsom miljø, sociale rettigheder eller kulturelle projekter.
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Svendborg
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12