Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Slagelse
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 101
1
2
3
4
...
6
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

uddannelse i slagelse

Slagelse kommune, som er placeret på vestsjælland, kan med sine 8.000 studerende, betegnes som en uddannelsesby. Uanset om du søger et gymnasium, en erhvervsuddannelse, et erhvervsakademi eller et universitet, er mulighederne mange i Slagelse Kommune.

Uddannelser for alle 

Er du på udkig efter en Erhvervsuddannelse hvor du kombinerer teori og praksis, kan du med fordel tage et kig på Selandia CEU, som bl.a. tilbyder uddannelser som Bager, Automatikmontør, Anlægsbygningsstruktør og Brolægger, Anlægsgartner, IT-supporter, Datatekniker og Kok.

Er du mere interesseret i at tage en videregående uddannelse, bør du rette blikket mod Erhvervsakademi Sjælland, Professionshøjskolen Absalon eller Syddansk Universitet. Her finder du en bred palette af uddannelser med forskellig varighed. Interesserer du dig for social og sundhed, kan du overveje en uddannelse på Professionshøjskolen Absalon indenfor fx pædagogik, socialrådgiver eller sygepleje. Interesserer du dig mere for Fysik, Biologi, Psykologi, Kunst, Historie, Erhvervsøkonomi, Handel, Medicin, Medier, Kommunikation eller noget helt andet, kan du med fordel overveje Syddansk Universitet (SDU).

Om du ønsker at læse i 2-4 år eller 5-6 år er ikke afgørende, du kan helt sikkert finde den uddannelse der passer til dig.

En attraktiv studieby med mange initiativer

I Slagelse Kommune ønsker man at gøre Slagelse til en mere attraktiv studieby, derfor gør kommunen meget ud af at etablere samarbejder med relevante aktører i erhvervslivet, hvilket er en fordel for dig som studerende.

Derudover har kommunen oprettet Studielivspuljen, som kan søges af alle studerende der har brug for økonomiske midler, til at føre et projekt ud i livet. Projektet skal blot have til formål, at styrke studiemiljøet i kommunen. Tidligere har studerende bl.a. fået tilskud til at opføre loppemarked, fredagsbar og motionsløb.

Tid til fritid og afslapning

Når du ikke sidder med hovedet begravet i læsning, vil du opleve at Slagelse har en masse andet at byde på, i kommunen skal du bl.a. opleve Slagelse festuge, Slagelse Museum, Vikingeborgen Trelleborg, Kragerup Go High, smuk natur, og dejlige strande.