Viser 1-20 af 42
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 42
1
2
3

uddannelse i kina

Studie i verdens 3-største land

Kina er ikke bare et enormt land med gamle traditioner, imponerende bygninger og orientalsk stemning. Kina er et ambitiøst land, med én af verdens hurtigst voksende økonomier; ja i dag er de faktisk verdens 2. største. Kinas eksplosive økonomiske forvandling spiller i dag en afgørende rolle for den globaliserede økonomi. For mange virksomheder anses det derfor som et stort plus at have medarbejdere med forståelse for det kinesiske samfund. Du kan derfor med fordel for dig tage en del af din uddannelse i Kina.

Hvad kan jeg læse i Kina?

Da de kinesiske universiteter typisk har et ønske om at have en international profil, ser de gerne, at udenlandske studerende vælger at studere hos dem. Tsinhua University, University of Nottingham Ningbo China, Hult International Business School i Shanghai, Sino-Danish Center for Education and Research og XJTLU er blot nogle af de universiteter du, som dansk studerende, kan studere på. I Kina har du mulighed for at læse stort set alle uddannelser og fag, og du kan vælge at læse en hel uddannelse eller blot læse en del af en uddannelse. Mulighederne er som følger:

  • Et semester eller to
  • Bachelor
  • Kandidat/Master
  • MBA

Kinesisk eller engelsk?

På trods af, at der tales mange forskellige sprog i Kina, som ligger langt fra de sprog vi typisk er bekendte med i norden, skal du ikke fortvivle. En stor del af universiteterne i Kina, tilbyder nemlig uddannelser og fag på engelsk. Har du mod på at kaste dig ud i at lære kinesisk er der også rig mulighed for at tage kurser i dette. På trods af, at kinesisk er et kompleks sprog, vil det automatisk gøre læringsprocessen lettere at være omgivet af personer, der taler sproget til daglig.

Lave leveomkostninger

En anden fordel ved at være studerende i Kina er, at leveomkostningerne er markant lavere end i Danmark. Dette gælder både boligomkostninger og mad. Et normalt måltid vil typisk ligge på 15-20 kr. Derudover er der gode mulighederne for at finde boliger enten på eller tæt på campus. Hvis dit ophold er en del af din danske uddannelse, eller hvis du tager en hel uddannelse, der er godkendt til SU, kan du ydermere tage din SU og/eller dit SU-lån med under dit ophold i Kina. Dette er en stor hjælpende hånd for hovedparten af studerende.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Kina
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7