Viser 1-20 af 79
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 79
1
2
3
4

kgs lyngby uddannelse

Uddannelse i Kgs. Lyngby, tæt på byen, tæt på naturen

Blot få kilometer nord fra København finder du Kgs. Lyngby, som er en del af Lyngby-Taarbæk Kommune. Som studerende i Kgs. Lyngby er du både tæt på byen, samtidig med at du er et stenkast fra den smukke natur der omgiver byen. I kommunen finder du bl.a. parker, åer og søer, ligesom du befinder dig tæt på Jægersborg Dyrehave. I Dyrehaven kan du trække dig fra byens støj og stress, og nyde en lang gåtur med frisk luft i lungerne, som leder tankerne væk fra læsningen. I centrum af byen finder du Lyngby Station, som har forbindelser til de fleste omkringliggende byer.   

En bred vifte af uddannelser

I Lyngby finder du en række uddannelsesinstitutioner, som alle tilbyder noget forskelligt. Drømmer du fx om at blive ingeniør, kan du blive en af de 9.000 studerende, der tager en akademi- eller civilingeniøruddannelse på DTU. Er teknisk-naturvidenskab ikke dig, kan du vende blikket mod Cphbusiness. Cphbusiness udbyder korte og mellemlange uddannelser indenfor alt fra markedsføringsøkonomi og multimediedesign, til softwareudvikling og sportsmanagement. Er du derimod mere kreativ, og helt vild med medier, kan du overveje at kigge nærmere på Medieskolen Lyngby. Medieskolen Lyngby er en produktionsskole med værksteder indenfor bl.a. foto, film og produktion – ja mulighederne er mange.

Nedenfor finder du en liste over de uddannelsessteder er er placeret i kommunen:

  • Cphbusiness Lyngby
  • DTU - Danmarks Tekniske Universitet
  • Handelsskolen København NORD
  • Københavns Maskinmesterskole
  • Lyngby - Taarbæk Kommunes 10. klassestilbud
  • Medieskolen Lyngby
  • TEC - Teknisk Erhvervsskole Center
  • Virum Gymnasium
  • VUC Lyngby

En by fuld af liv

I Lyngby skal du ikke være bange for, at du kommer til at kede dig. I centrum af Lyngby finder du Lyngby Hovedgade, en gade der oser af liv. Her er der rig mulighed for at spise på hyggelige caféer, se de nyeste biograffilm i Kinopalæet, eller shoppe løs i Lyngby Storcenter og Magasin du Nord. Er du mere til kulturelle oplevelser skal du ikke fortvivle, i Lyngby-Taarbæk kommune og omegn finder du bl.a. Frilandsmuseet, Brede Værk, Erimitageslottet, Sophienholm og Ordrupgaard, som alle er et besøg værd.  

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Kgs. Lyngby
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9