Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

VVS

Som VVS installatør opsætter og vedligeholder du installationer som for eksempel gaskomfurer, gasvandvarmere og afløb. Det kunne for eksempel også være arbejdsopgaver som at opstille og tilslutte en opvaskemaskine eller vaskemaskine, opsætning af armaturer eller montering af vandmåler. 

Installationer i forbindelse med vand- og afløbsledninger og gas skal efter loven udføres af en autoriseret vvs-installatør. Som VVS installatør er det dermed dit ansvar, at installationerne er korrekte og lovligt udført, uanset om du selv har udført arbejdet eller blot ført tilsyn med det.

Hvad betyder VVS?

VVS er en forkortelse for ventilation, varme og sanitetsteknik. Dog dækker VVS i dag over flere fagområder og arbejdsopgaver, så mange mener, at denne definition er en anelse gammeldags og forældet, da der som sagt er meget mere i faget, end hvad bogstaverne antyder.

VVS installatør uddannelse

Hvis du har en baggrund som VVS-uddannet, og synes det er blevet tid til nye udfordringer eller blot vil bygge videre på nuværende kompetencer, så er VVS installatør uddannelsen muligvis noget for dig. Med en VVS installatør uddannelse får du en erhvervsakademiuddannelse, og det er et adgangskrav at have bestået en 3-årig erhvervsuddannelse. Uddannelsen til VVS installatør tager 2 år, og med dig får du en masse viden samtidig med, at du får udvidet din horisont. 

Hvad tjener en VVS installatør

Gennemsnitslønnen for en nyuddannet VVS installatør lyder på 38.831 kroner. Dette er inkl. pension, tillæg, værdi af personalegoder mv. Læs mere her.

Tænker du at en VVS uddannelse er det rigtige for dig? Så find den blandt vores udbydere i listen ovenfor. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12