Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Australien
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 400
1
2
3
4
...
20
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Reportager indenfor Australien

Mere om Australien

Uddan dig Down Under!

Du skal rejse til Australien for at studere, fordi det bare er noget af en perle som uddannelses-destination. Ikke nok med, at du vil nyde rigtig godt af det høje faglige niveau, du vil også have rig mulighed for at opleve smukke naturfænomener, eksotiske dyr og den helt særlige atmosfære som kendetegner Australien.

Som samfund er Australien et yderst moderne et af slagsen med høj levestandard og gode sundheds- og uddannelsessystemer. Det er altså et land med overskud, hvilket du vil nyde godt af under dit ophold. 

Studér lige det du ønsker

Australien er ét af de lande i verden, der modtager flest udvekslingsstuderende hvert år. Faktisk vælger mere end 300.000 studerende at drage down under for at studere enten et semester eller tage en hel uddannelse. 

Det skyldes især to ting. Australiens uddannelsessystem er kendt for at have enorme mængder af muligheder med uddannelser inden for et hvert felt. Det betyder, at det kun er din fantasi, der sætter grænser for, hvad du skal kaste dig over. Samtidig undervises du på engelsk, hvorfor det er nemt både at indgå faglige og sociale sammenhænge. 

Studér i Australien

Det kræver det økonomisk

For at blive lukket ind i Australien skal du kunne bevise en vis økonomisk kapacitet. Det betyder helt konkret, at du skal have et årligt rådighedsbeløb på minds $20.290 australske dollars. 

Rejs ud og oplev efter undervisningen

Når du ikke har undervisning, så er Australien også et land du bør udforske. Det er nemlig en destination, der rummer flere destinationer! Du kan opleve alt lige fra gyldne sandstrande, røde ørkener, bjerge, koralrev og store millionbyer som Sydney, Adeleide og Melbourne.