Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Esbjerg
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 70
1
2
3
4
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Reportager indenfor Esbjerg

Nanna læser til bygningskonstruktør på EASV i Esbjerg

Louis har læst til energiteknolog og arbejder nu hos Andel Energi

esbjerg som studieby

Esbjerg - Din nye studieby

Esbjerg ligger i Sydvestjylland, og er med sine mere end 72.000 indbyggere, Danmarks femtestørste by. Esbjerg er en nærværende og hyggelig studieby, som rummer alt det du har brug for.

Hvis du søger en by med plads til en stille og rolig hverdag mulighed for at komme hurtigt og godt omkring, bør du undersøge Esbjerg nærmere. Den charmerende by har nemlig enormt meget at byde på i form af både uddannelsesvalg, fritidsaktiviteter og studiejobs. Byen byder altså på en kombination af det hele - perfekt for den nysgerrige studerende!

Uddannelse i Esbjerg

Når det kommer til valg af uddannelse i Esbjerg, er du godt dækket ind! Byen har nemlig seks uddannelsesinstitutioner, hvor du kan tage en videregående uddannelse. De er som følger: 

  • AAU Esbjerg
  • Erhvervsakademi SydVest
  • Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg
  • SDU Esbjerg
  • Syddansk Musikkonservatorium
  • UC SYD

Uddannelsesinstitutionerne tilbyder tilsammen omkring 60 forskellige uddannelser inden for interesseområder som: IT & Elektronik, Musik & Kultur, Naturvidenskab & Teknik, Samfund & Kommunikation, Social & Sundhed, og Undervisning & Pædagogik. Der er altså gode muligheder for at finde en uddannelse, der matcher dine interesser og kompetencer og du kan derfor næsten uden tvivl finde den rette vej for dig. 

Tid til fritid 

Du skal ikke frygte at du kommer til at kede dig i Esbjerg, når du har fri fra studiet. Er du til fest og farver, kan du begive sig ud i Esbjergs alsidige natteliv. Byen er tilpas intim til, at du let kan komme fra et sted til det næste.

Esbjerg er kendt for sin rige kulturhistorie og har en lang række kulturelle seværdigheder at byde på. Blandt de mest populære er Esbjerg Kunstmuseum, Ribe Domkirke, Fiskeri og Søfartsmuseet eller Vadehavscenteret. Så er du til kunst og kultur, får du en lang række tilbud du kan benytte dig af. Vil du have frisk luft i lungerne, skal du ikke fortvivle, Esbjerg er nemlig omgivet af udsøgt natur, både i form af hav og skov.

Attraktive boligpriser

En af de udgifter der ofte tager hårdt på de studerende i større byer, er huslejen. Det skal du dog ikke bekymre da om i Esbjerg, da priserne på studieboliger og mindre lejligheder er markant lavere end i andre storbyer. Derfor vil du, som studerende i Esbjerg, have mere luft i SU-budgettet, hvilket du kan drage stor nytte af når det kommer til andre aspekter af dit forbrug. Med de lavere leveomkostninger får du generelt et større frirum til en masse andre ting, hvilket gør en stor forskel for livskvaliteten, særligt som studerende. 

Gode muligheder for studiejob

Et studiejob er altid et skridt i den rigtige retning, mod et godt job efter endt uddannelse. I Esbjerg skal du ikke være bekymret for, om du nu kan få et studiejob - her er nemlig gode muligheder for at få job, i en af de mange virksomheder der ligger i byen. Der er ydermere hjælp at hente på alle uddannelsesinstitutioner, hvor fagpersoner står klar til at hjælpe dig, med at finde det studiejob der passer til netop dig. Her kan du søge et studiejob der relaterer sig til din uddannelse og på den måde få en masse erfaring sideløbende med din uddannelse. På den måde står du stærkere på arbejdsmarkedet når du engang er færdiguddannet og skal ud at søge fuldtidsarbejde. 

Hvis du tænker, at Esbjerg er den helt rigtige studieby for dig, kan du med fordel læse mere ovenfor og læse mere om de forskellige uddannelsesmuligheder.