Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Viser 1-20 af 55
Viser 1-20 af 55

tyskland

Tag din uddannelse i Tyskland

Tyskland er et alsidigt land, hvor du kan opleve alt fra smuk arkitektur, skøn natur, historiske byer og kulinariske specialiteter. Tyskland rummer nogle af verdens mest anerkendte universiteter såsom Heidelberg Universitet, Freiburg Universitet, Münchens Tekniske Universitet og Max Planck Instituttet for Evolutionær Antropologi i Leipzig. Mange vælger at tage et semester eller en uddannelse i Tyskland grundet de mange studiemæssige muligheder, så der er stor chance for, at lige præcis din drømmeuddannelse ligger i blandt.  

En investering i din fremtid

En international uddannelse er altid noget, der ser godt ud på CV'et, og der er stor sandsynlighed for, at det fremmer dine muligheder, når du bliver jobsøgende. Tyskland er en meget attraktiv uddannelsesdestination for internationale studerende verden over, og overordnet rangerer Tyskland fjerde på listen over de mest populære lande blandt internationale studerende. Derudover har Tyskland et uddannelsessystem i verdensklasse, der forbereder dig på det internationale arbejdsmarked. 

Få din SU med til Tyskland

Du kan sagtens få din danske SU med til udlandet, hvis den uddannelse du søger ind på, opfylder de betingelser der gælder for SU i udlandet. Der er dog forskel på om du vælger at tage et enkelt semester i udlandet som led i din uddannelse, eller om du vælger at tage hele din uddannelse i udlandet. Derfor er det vigtigt at du undersøger dine muligheder inden du tager afsted. 

I Tyskland er man meget interesseret i at modtage udenlandske studerende, og for at gøre det mere attraktivt at studere i Tyskland har man besluttet i visse tilfælde at give støtte til udenlandske studerende. Du kan få meget mere information om stipendier til udenlandske studerende ved Goethe-Instituttet i København samt på Deutscher Akademischer Austausch Dienst.


Du finder nemt en bolig i Tyskland

Ligesom i Danmark er der selvfølgelig forskel på boligprisen ud fra hvor centralt man ønsker at bo. Men generelt er mulighederne for at finde bolig som studerende i Tyskland rimelige. I Tyskland er det også meget udbredt, at studerende går sammen og danner bofællesskaber sammen. 

Ønskeliste
Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Tyskland
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7