Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Melbourne
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 119
1
2
3
4
...
6
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Reportager indenfor Melbourne

melbourne

Melbourne

Med et indbyggertal på over 4 millioner er Melbourne den næststørste by i Australien og hovedstaden i delstaten Victoria. Melbourne ligger i det Sydøstlige Australien ud til Port Phillip bugten, og er en by, der har den perfekte kombination af smuk natur og storby.

Byens placering ud til bugten gør, at det er nemt at tage til en af Melbournes store strande med hvidt sand og bagende sol i sommermånederne. Du kan også være heldig at spotte eksotiske dyr som pingviner, sæler og papegøjer. Byens centrum ses fra stranden som en kontrast til den smukke natur, og består af en blanding af gammel smuk arkitektur og moderne skyskrabere.

Selvom byen er kendt for dens smukke arkitektur, skønne natur og utallige kulturoplevelser, så er det byens afslappede stemning og åbne mennesker, der altid er klar på en snak, der er det, folk husker bedst fra Melbourne. Det er byen, du tager til for at nyde livet, slentre rundt i byens flotte gader og bruge flere timer på at drikke kaffe på gaden.

Klima i Melbourne

Klimaet i Melbourne er tempereret med varme somre og milde vintre. Om sommeren er gennemsnitstemperaturen 25 grader, og om vinteren er temperaturen omkring 10-15 grader.

Melbourne - Australiens kulturhovedstad

Melbourne bliver også kaldt Australiens kulturhovedstad, og er især kendt for dens store sportsbegivenheder som Grand Slam tennisturneringen og surfkonkurrencer.

Du har også mulighed for at få uforglemmelige musikoplevelser til en af de mange koncerter, festivaller og karnevaller, der finder sted i Melbourne. 

I Melbourne har du ikke kun mulighed for at se på kunst inde på et af byens mange museer, hvis du tager en gåtur rundt i byen, er det umuligt ikke at se street art og flotte blomsterdekorationer, der gør gadebilledet unikt. 

Med andre ord kommer du aldrig til at kede dig i Melbourne, men skulle du alligevel have brug for en pause fra byen, er der rig mulighed for at leje en bil og opleve Australiens smukke natur. De 12 Apostle er f.eks. kun en 4-timers køretur væk fra Melbourne. 

Mad og vin i Melbourne

Melbourne er en mekka, når det gælder madoplevelser. Om du foretrækker moderne, traditionel, eksotisk eller en banebrydende ny madoplevelse, så er Melbourne stedet. De forskellige bydele i Melbourne er kendt for at være specialister inden for forskellige madoplevelser. Craver du vietnamesisk skal du tage til Richmond, tag til Carlton for italiensk, Fitzroy for spansk og Chinatown for ægte kinesisk mad.

I Melbourne er der også rig mulighed for at smage lokal vin fra delstaten Victoria. I Victoria er der mere en 800 vingårde, som du kan smage vin fra eller besøge. Gå på jagt og find din nye yndlingsdrue.  

Studieliv i Melbourne

Melbourne er en af de mest eftertragtede studiebyer i verden – og en af danskernes favorit destinationer. Melbourne har mere end 50.000 studerende boende fra hele verden. De tre mest kendte universiteter i Melbourne er:

  • RMIT University
  • La Trobe University
  • Monash University

Det er både muligt for dig at studere i Melbourne i dit sabbatår, tage hele din uddannelse der eller som udvekslingsstudent i et semester.

De bedste studieaktiviteter

Som studerende er mulighederne for aktiviteter uendelige, men nogle af dem du ikke må gå glip af, er:

  • Byens "hemmelige" lanes, der er fyldt med gadekunst
  • Tage på en (eller flere) af de mange festivaller, der er i Melbourne eller Victoria.
  • Tage ind og se stand-up evt. til den årlige internationale stand-up festival
  • Lej en bil og tag på opdagelse i Australiens smukke natur
  • Drik en masse goon (boks-vin)