Virksomhedskommunikation

Kickstart din karriere

Vil du arbejde med international kommunikation, er en uddannelse i virksomhedskommunikation det oplagte valg. Du bliver skarp på strategisk kommunikation og kan skræddersy din profil til det job, du går efter.
Viser 1-15 af 15
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-15 af 15

Mere om Virksomhedskommunikation

Tag en uddannelse i kommunikation, der forener teori og praksis

Uanset hvor i landet du læser virksomhedskommunikation, får du et solidt fundament for din fremtidige karriere i kommunikationsbranchen. Du får den teoretiske viden og de praktiske færdigheder inden for kommunikation og formidling, der skal til for at stå i spidsen for effektiv strategisk kommunikation i alle typer af organisationer. Det kan både være inden for det private og det offentlige.

Kombinér organisation, ledelse og strategisk kommunikationMed en bachelor eller kandidat i virksomhedskommunikation lærer du om:

  • Strategisk kommunikation målrettet interne og eksterne stakeholders
  • Organisation, ledelse og strategi i et kommunikativt perspektiv
  • Udvikling, implementering og måling af kommunikation i organisationer

Undervejs giver din uddannelse i virksomhedskommunikation dig et indgående kendskab til centrale begreber, modeller og teorier inden for strategisk kommunikation. Der er også gode muligheder for samarbejde med erhvervslivet via fx praktik eller projektforløb, hvor du kan teste dine evner som kommunikationsmedarbejder.

Skræddersy din profil inden for strategisk kommunikation

Drømmer du om at arbejde med web, international kommunikation eller noget tredje? Udbuddet af uddannelser i virksomhedskommunikation på landets universiteter er lige så bredt, som viften af jobfunktioner i kommunikationsbranchen. Du får derfor en unik chance for at komme et skridt foran, når jagten går ind på dit drømmejob efter endt uddannelse. Vælg blot den profil, der matcher dine ambitioner.

Skræddersy din uddannelse i virksomhedskommunikationKombinér fx din uddannelse i virksomhedskommunikation med:

  • Integreret markedskommunikation, Public Relations (PR) eller marketing
  • Et eller to sprog; vælg mellem bl.a. engelsk, tysk, spansk, fransk eller arabisk
  • IT og web, hvor du kommer til at arbejde med design, tekst, lyd og billede

Alle profiler giver dig kompetencer, der eftertragtede i enhver organisation både her i Danmark og i udlandet. Det gælder især, når du kombinerer kommunikation og sprog. Her får du nemlig en bred indsigt i kulturelle, erhvervs – og samfundsmæssige forhold i det land, hvor sproget tales, som er guld værd for dig, der vil arbejde med international kommunikation.

Bliv godt klædt på med en uddannelse i virksomhedskommunikation

Leder du efter en uddannelse i kommunikation, der klæder dig godt på til et job som fx PR konsulent eller kommunikationsmedarbejder? Eller ved du allerede nu, at du vil være kommunikationschef i en international virksomhed? Tag første skridt mod drømmejobbet – find din virksomhedskommunikation uddannelse her!

 
 
 
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9