Uddannelse i Hillerød

Din fremtid starter her

Kun 40 minutter i tog fra København ligger Hillerød, der med sine mange uddannelsesinstitutioner, hyggelige byliv og 450 år gamle slot er en optimal by at studere og/eller bo i. 
Viser 1-20 af 39
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 39
1
2

Uddannelse i Hillerød

Hillerød er den tredje største by i Nordsjælland, og der er omkring 30.000 indbyggere. Det er også en rigtig stor studieby, og som kommende studerende har du rigtig mange uddannelser at vælge imellem. Under billedet kan du se en oversigt over uddannelsesinstitutionerne samt information om shopping, byliv og meget mere.

Uddannelse i Hillerød

Uddannelsesinstitutionerne

I Hillerød er der forskellige slags uddannelsesinstitutioner, så du kan vælge lige den og det niveau, du ønsker.

Gymnasielle uddannelser:

 • Frederiksborg Gymnasium & HF
 • HF & VUC Nordsjælland (inklusiv HF-IN)
 • Teknisk Gymnasium – Unord HTX
 • Handelsgymnasium – Unord HHX og EUX

Videregående uddannelser:

 • Københavns Professionshøjskole
 • Københavns Erhvervsakademi
 • CphBusiness
 • Farmakonomskolen
 • SOSU H (sundhed, omsorg, pædagogik)
 • Unord Erhvervsskole
 • Skovskolen, Københavns Universitet

Studieboliger

Hvis du vil bo i Hillerød, imens du studerer, har du forskellige valgmuligheder, men som i de fleste andre større byer i Danmark kan det godt være, at det tager lidt tid at finde en bolig.

I Hillerød er der både kollegier, studieboliger og almindelige leje- og ejerboliger. Du kan eventuelt benytte dig af følgende søgesider i din jagt på bolig i Hillerød:

https://findkollegie.dk/

https://www.findstudieboliger.dk/studiebolig-by/3400-Hilleroed

https://www.boligportal.dk

https://www.lejebolig.dk/lejebolig/frederiksborg/3400-hilleroed

http://www.findbolig.nu/

Kultur

Hillerød er kendt for at være hjem til det storslåede rænnasance slot, Frederiksborg Slot. Slottet blev bygget i starten af det 16. århundrede af Christian den 4. og rummer i dag det Nationalhistoriske Museum, hvor du som besøgende kan få indblik i de sidste 500 år af Danmarkshistorien.

Mad og drikke

Vil du nyde slottet på afstand, kan du passende vælge en af de mange hyggelige caféer eller restauranter på torvet midt på slotsgade. Her kan du slå dig ned udenfor og nyde det smykke syn udover Slotssøen med slottet og slotsparken i baggrunden.

I Hillerød er der et vælg af muligheder inden for gastronomi. Har du lyst til indisk? Italiensk? Sushi? Thai? Næsten lige meget hvad din mave higer efter, kan du finde det i Hillerød.

Natteliv

På Slotsgaden i Hillerød kan du finde flere forskellige barer og natklubber. I skrivende stund kan du bl.a. finde klubben The Gap, som har åbent til den lyse morgen. Er du mere til gode cocktails på en hyggelig bar, kan du benytte Fox and Hounds. 

Shopping

Er du glad for at shoppe, er Hillerød helt sikker noget for dig. I centrum finder du nemlig både Slotsarkaderne med 60 butikker, og derudover er der også adskillige butikker langs den hyggelige slotsgade.

Omkringliggende aktiviteter

Hillerød er lidt af et knudepunkt for offentlig transport, og du kan derfor snildt komme ud fra Hillerød uden at være i bil. Du kan f.eks. tage lokalbanen til enten Tisvilde eller Gilleleje og bruge en dag i de mindre byer ved vandet.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Hillerød
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9