Uddannelse i USA - læs om dine muligheder her

Vil du til mulighedernes land?

Hvad siger du til at studere i New York, Chicago eller Santa Barbara? Eller måske er du mere til Miami? Uanset hvad vil det være en oplevelse for livet, hvis du vælger at studere i USA. Få uforglemmelige minder og fantastiske fremtidsmuligheder. 
Viser 1-20 af 602
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 602
1
2
3
4
...
31

Sprogskole i New York? Internationalt erhvervscollege i Chicago? Business school i Santa Barbara? Tag en uddannelse i USA - mulighedernes land! 

Kunne du tænke dig at bo og studere i USA? Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for at læse i USA, og vil du vide mere om krav om sprogtests, stipendier og andet praktisk? 

Når man vælger at studere i et andet land, åbner man masser af muligheder for spændende oplevelser i en anden kultur, men det kan være svært at finde rundt i, hvad man kan studere, og hvor meget det kræver. Her på siden kan du få inspiration til dit studie- eller skoleophold i USA og nederst på siden, finder du praktisk information om planlægning af et studieophold i USA. 

Læs med og lad dig inspirere! 

Tag en uddannelse i USA - mulighedernes land!

Hvilke muligheder har jeg for uddannelse i USA?

Mulighederne er mange for dig, der gerne vil tage en uddannelse i USA. Hvad enten det drejer sig om et kort ophold på nogle få uger eller en videregående uddannelse, har du rig mulighed for at læse i USA.

Her på siden har vi samlet nogle eksempler på uddannelse i USA: 

 • Sprogskole
 • Internationalt erhvervscollege
 • International business school
 • Højskole 
 • Udvekslingssemester

Sprogskole i USA - styrk dit engelsk på en sprogrejse

Vælger du at tage på sprogskole i USA er du garanteret de bedste rammer for at forbedre dit engelsk og samtidig få en oplevelse for livet. Hos de mange udbydere af sprogrejser kan du selv skræddersy dit ophold, så du selv bestemmer, hvor du vil gå på sprogskole. Du kan f.eks. tage på sprogskole i New York, Los Angeles, Miami, Boston eller endda på Hawaii. 
Du vælger også selv, hvor langt dit ophold skal være. Hos de fleste skoler skal det blot være mellem 2-52 uger langt. 

Kort fortalt, er en sprogskole noget for dig, som vil: 

 • Forbedre dit engelske sprog
 • Opleve den amerikanske kultur på tæt hånd
 • Få ny venskaber fra hele verden 
 • Styrke dine fremtidsmuligheder

Tager du på sprogskole, kan du desuden vælge, om du vil bo hos en lokal værtsfamilie, eller om du vil bo på campus. Vælger du at bo hos en lokal værtsfamilie, er du helt sikker på at opleve den amerikanske kultur indefra. Vælger du at bo på campus, vil du være tæt på skolen og opleve det summende campusliv tæt på. 

Vil du vide mere om sprogrejser? Læs den komplette guide her. 

Erhvervsrettet college i USA - tag en international erhvervsrettet uddannelse på 

Vil du læse en erhvervsuddannelse, har du også mulighed for at læse den USA. Du kan f.eks. vælge en privat uddannelse, et internationalt college eller tage del i et EUS program for studenter, som gerne vil læse en erhvervsrettet uddannelse i USA. 
Vælger du en privat uddannelse eller internationelt college, skal du selv betale, men vælger du at læse en EUS uddannelse, har du mulighed for at modtage SU og elevløn, som var du i Danmark. 

Ligegyldigt hvad, vil du blive en del af unikt internationalt miljø og du vil åbne en fremtid til en international karriere.
Derfor er et erhvervsrettet college i USA det rette for dig, som vil: 

 • Læse en spændende erhvervsuddannelse under internationale rammer
 • Opleve det summende campusliv på dit college 
 • Åbne døre til en international karriere
 • Opleve den amerikanske kultur helt tæt på

Business school i USA - tag en international business uddannelse 

Vil du læse en uddannelse indenfor business, eller er du allerede igang med en businessuddannelse herhjemme? Hvad enten du vil læse et enkelt semester, en bachelor eller en master i USA, kan du få din drøm opfyldt. Vil du f.eks. læse en bachelor i business management, kan du tage til Californien, eller New York med IBS, eller vil du læse en master i business administration kan du tage med Schiller International University til Florida. 
Du kan også lære forretningsengelsk i Santa Barbara, San Fransisco eller Massachusetts. 

Alt i alt er business studier i USA noget for dig, som vil: 

 • Styrke dine fremtidsmuligheder i businessverdenen 
 • Prøve at læse på et amerikansk business college
 • Bo i USA og opleve den amerikanske kultur på tæt hånd 
 • Styrke dine muligheder for en international karriere

Højskole i USA - oplev det bedste fra USA på en rundrejse 

Vil du have et sabbatår? Vil du på højskole og samtidig have mulighed for at rejse rundt i et spændende land? Tag på højskole i USA med rundrejse og få en oplevelse for livet. Med Dansk Studie Center kommer du på højskole på Hawaii, sammen med andre danskere og har mulighed for at rejse rundt i USA. 

Højskole i USA er derfor noget for dig, som vil: 

 • Have en pause fra eksamener og studiebøger 
 • Opleve flere spændende dele af USA
 • Få venskaber for livet
 • Modtage spændende undervisning højskoleundervisning
 • Styrke dine fremtidsmuligheder

Udvekslingssemester i USA - tag til USA som et led i din uddannelse

Hvis du allerede går på en dansk videregående uddannelse eller har planer om at starte på en, har du mulighed for at læse et semester i USA, hvor du samtidig får lov at tage din SU med. 
Når du vælger at læse et semester i USA som et led i din danske videregående uddannelse, vil du kunne vælge et partneruniversitet igennem din uddannelsesinstitution. Dermed skal du heller ikke betale noget for at studere på det amerikanske universitet

Et udvekslingstemester i USA er derfor ideelt for dig, som: 

 • Skal til at læse eller allerede læser en dansk videregående uddannelse
 • Vil slippe for dyre tuition fees
 • Vil have mulighed for at tage din SU med
 • Vil gå på et universitet/college, hvor der både går internationale og amerikanske studerende

Hvad skal jeg overveje, når jeg planlægger min uddannelse i USA?

Hvis du har besluttet dig for, at du vil læse i USA, er der nogle praktiske ting, som du skal huske, når du planlægger din tur:

 • Ansøgningsfrister
 • Sprogtest - læs vores guide til sprogtests lige her 
 • Krav til dokumentation
 • Visum, pas og opholdstilladelse
 • Diverse forsikringer: rejseforsikring og evt. indboforsikring

Synes du det virker uoverskueligt? Bare rolig - hvis du vælger at læse i USA via et bureau, vil de hjælpe dig med at få styr på alt det praktiske, så du har mere tid til at glæde dig til din store oplevelse. Læs også den komplette tjekliste til et udlandsophold lige her. 

Er du i tvivl, om en uddannelse i USA overhovedet er noget for dig? Her kan du læse om 3 fordele ved at studere i udlandet. 

Hvor meget koster det at tage en uddannelse i USA?

Prisen for en uddannelse i USA varierer meget fra uddannelse til uddannelse. Ved nogle uddannelser er der mulighed for at tage SU med, og ved andre kan det ikke lade sig gøre. Da det ofte ikke er muligt, at have et arbejde i USA ved siden af sine studier, er det en god idé at sparre en masse penge op, inden man tager afsted samt søge legater.

Her kan du læse mere om reglerne for SU og stipendium til uddannelse i udlandet. Søg også inspiration til, hvordan du finansierer dine udlandsstudier helt eller delvist ved hjælp af legater i vores guide til legatsøgning.

Føler du ikke, du har fået svar på alle dine spørgsmål? Læs vores komplette guide til et studieophold i USA. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus USA
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9