Viser 1-20 af 71
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 71

viborg

Et levende studiemiljø i Viborg

Viborg er en dynamisk og spændende studieby, der de seneste år har gjort meget for at studerende skal føle sig trygge og hjemme i byen. I alt favner Viborg omkring 2.300 studerende på videregående uddannelser, hvoraf de fleste af uddannelserne ligger placeret på Campus - få minutter fra midtbyen. 

Hvis du har fundet din drømmeuddannelse i Viborg, så er der ingen grund til at tøve med at komme afsted. Viborg rummer et levende studiemiljø og masser af oplevelser!

En studieby med boliggaranti

Viborg Kommune tilbyder boliggaranti til unge, der flytter til byen for at starte uddannelse. Dette betyder, at du som tilflytter er sikret en bolig, når du skal til Viborg og studere på en videregående uddannelse, ungdomsuddannelse eller lærerplads. 

Mange studerende bor på Campus i Viborg der, før det i 2001 blev omdannet til et campusområde, var det tidligere kaserneområde. Campus danner ramme for kulturelle og sociale aktiviteter blandt beboere på campus og andre studerende, og som beboer på Campus er du altid tæt på dit sociale liv og aktiviteter.

Hvis du søger en studiebolig i Viborg kan du besøge boligselskabet Sct. Jørgensen eller Boligselskabet Viborg.


Altid tæt på det hele

Når du bor centralt i Viborg har du alt hvad du skal bruge lige i nærheden. Du kan tage et smut til midtbyen, hvor du kan udforske de mange butikker og byens butikscenter, eller bevæge dig mod naturen og nyde den friske luft. I byen er der både mulighed for hyggelige caféture eller gode byture om aftenen - det kommer an på dit humør. 

Hvis du er en rigtig fodboldfan eller elsker en god sportsoplevelse, hvor du kan engagere dig i holdet, så ligger Viborg Stadion, også benævnt Energi Viborg Arena, ligeledes meget centralt i byen. Dertil fungerer stadionet også som Kvindelandsholdets primære hjemmebane, så der er god mulighed for at komme ud og se spændende landskampe.

Viborg er for alle

Om du er til store musikoplevelser og sportskampe eller byens kultur og natur, så er der helt sikkert noget for dig i Viborg! Byen har en bred vifte af kulturtilbud og store events hele året. 

Det samme gælder, hvis du har lyst til at blive en del af en forening eller sportsklub - der er noget for alle. Hvis du er i tvivl om, hvad du har lyst til, så kan du besøge viborg.dk og se alle deres mange tilbud. 

Som studerende ved Campus kan du være en del af et helt specielt fællesskab. På Campus deler over 2.000 studerende et fællesskab på tværs af uddannelser og interesser og i et tæt samarbejde både med byen og med resten af verden. Campus Viborg har også sit eget studenterhus, hvor du som studerende kan deltage i alt fra sociale til kulturelle aktiviteter. 

Viborg er en livlig by, der byder nye studerende velkommen med åbne arme. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Viborg
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9