Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Viborg
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 38
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Reportager indenfor Viborg

Et levende studiemiljø i Viborg

Viborg er en dynamisk og spændende studieby, hvor der er både puls og pusterum. Byen byder på mange forskellige uddannelsesmuligheder, og du har derfor rig mulighed for at møde andre studerende og unge mennesker med de samme interesser som dig. De fleste af Viborgs uddannelser er desuden placeret så centralt, at det eneste, du behøver, er en cykel.

Hvis du har fundet din drømmeuddannelse i Viborg, så er der ingen grund til at tøve med at komme afsted. Viborg rummer et levende studiemiljø og masser af oplevelser!

viborg

En studieby med boliggaranti

Det er vigtigt at finde den rette uddannelse - og det er lige så vigtigt at finde det rigtige sted at bo. Viborg Kommune tilbyder boliggaranti til unge, der flytter til byen for at starte uddannelse. Det betyder, at du som tilflytter er sikret en bolig, når du skal til Viborg og studere på en videregående uddannelse, ungdomsuddannelse eller læreplads. 

Viborg har i øvrigt et stort udvalg af forskellige typer af bolig, så du kan vælge det, der passer til dig. Du finder for eksempel ungdomsboliger og kollegier i Viborg kommune, hvor du kan bo til en overkommelig pris og samtidig være tæt på jævnaldrende og levende studiemiljøer. 

Hvis du søger en studiebolig i Viborg kan du for eksempel besøge boligselskabet Sct. Jørgensen eller Boligselskabet Viborg.


Altid tæt på det hele

Når du bor centralt i Viborg har du alt hvad du skal bruge lige i nærheden. Du kan tage et smut til midtbyen, hvor du kan udforske de mange butikker og byens butikscenter, eller bevæge dig mod naturen og nyde den friske luft. I byen er der både mulighed for hyggelige caféture eller gode byture om aftenen - der er noget til ethvert humør. 

Hvis du er en rigtig fodboldfan eller elsker en god sportsoplevelse, hvor du kan engagere dig i holdet, så ligger Viborg Stadion, også benævnt Energi Viborg Arena, ligeledes meget centralt i byen. Dertil fungerer stadionet også som Kvindelandsholdets primære hjemmebane, så der er god mulighed for at komme ud og se spændende landskampe.

Viborg er for alle

Om du er til store musikoplevelser og sportskampe eller byens kultur og natur, så er der helt sikkert noget for dig i Viborg! Byen har en bred vifte af kulturtilbud og store events hele året. 

Det samme gælder, hvis du har lyst til at blive en del af en forening eller sportsklub - der er noget for alle. Hvis du er i tvivl om, hvad du har lyst til, så kan du besøge viborg.dk og se alle deres mange tilbud. 

Som studerende ved Campus kan du være en del af et helt specielt fællesskab. På Campus deler over 2.000 studerende et fællesskab på tværs af uddannelser og interesser og i et tæt samarbejde både med byen og med resten af verden. Campus Viborg har også sit eget studenterhus, hvor du som studerende kan deltage i alt fra sociale til kulturelle aktiviteter. 

Viborg er en livlig by, der byder nye studerende velkommen med åbne arme. Er du blevet nysgerrig på, hvad du kan studere i Viborg, kan du blive klogere på dine muligheder i listen ovenfor.