Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Holland
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 28
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Reportager indenfor Holland

Holland

Tag din uddannelse i Holland

Holland bliver normalt forbundet med træsko, tulipaner og brune cafeér, men Holland er langt mere end det! Holland indeholder nemlig både imponerende nationalparker, idylliske småbyer, smukke strande og kunst i verdensklasse. Lyder dette som noget for dig? Så tag din uddannelse i Holland!

Drømmer du om en sprogskole, et halvt års udveksling eller en hel uddannelse i Holland?

Der er rig mulighed for at tage en uddannelse i Holland, og landet tilbyder mange forskellige muligheder, som gør det muligt for dig at skræddersy din egen uddannelse i landet.

Sprogrejse i Holland

Drømmer du om at tilbringe sommeren i det idylliske land Holland, så er en sprogrejse til Holland måske noget for dig! Med en sprogrejse til Holland får du muligheden for at udforske den hollandske kultur samt at lære et sprog på den fede måde. Du får muligheden for at gøre dette sammen med en gruppe af andre unge mennesker, og derigennem få en oplevelse for livet!

En sprogrejse til Holland kan vare fra en enkelt uge op til et helt år. Man afgør selv tidsperioden, man ønsker at bruge i Holland, men man skal dog være opmærksom på, at sprogrejser er selvbetalte.

Er du interesseret i at høre mulighederne for SU under din sprogrejse, kan du kontakte SU-kontoret. 

Udveksling i Holland

Går du allerede nu på en videregående uddannelse, og drømmer du om at tage et semester i udlandet? Så bør du overveje Holland. 

Holland har fantastiske muligheder for udvekslingsophold, og tiltrækker mange udvekslingsstuderende om året. Holland tiltrækker sine udvekslingsstuderende på sine gode uddannelsesprogrammer samt deres interessante kultur. 

Søger du om et udvekslingsophold til Holland gennem din uddannelsesinstitution, undgår du at betale studieafgifter for dit ophold i Holland. Du vil herudover have mulighed for at få din SU med samt modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det. 


Videregående uddannelse i Holland

Kan du ikke få nok af Holland, og ønsker du at bruge mere end et halvt år af din uddannelse i Holland? Så overvej muligheden for at tage hele din uddannelse i Holland. 

Holland tilbyder rig mulighed for at internationale studerende kan tage hele deres uddannelse i Holland, hvor du både kan læse på universitetet, professionsbachelorer eller en erhvervsuddannelse. Uddannelserne udbydes som oftest på flamsk, men der findes mange engelsksprogede forløb på de enkelte uddannelser. Generelt set er en dansk gymnasial uddannelse adgangsgivende til en videregående uddannelse i Holland, men der er dog begrænsede pladser for internationale studerende på særlige uddannelser. 

Ønsker du mere information vedrørende adgangskrav til en bestemt videregående uddannelse i Holland, kan du henvende dig til den enkelte institution. 

Seværdigheder i Holland som du bare må opleve!

Hvad skal du lave efter skoletid i Holland?

Holland indeholder så mange specielle seværdigheder, som man bare må opleve, hvis man vælger en uddannelse i Holland. En af de seværdigheder, som kan besøge er den fortryllende landsby Kinderdijk, hvor man kan se hele 19 smukke vindmøller, som er dateret fra middelalderen. En anden seværdighed som du bare må opleve i Holland er Utrecht, som er Hollands ældste by, hvor du finder historie i massevis. En tredje oplevelsesrig seværdighed der findes i Holland, er den verdensberømte by Leiden, som er kendt for at have landets ældste universitet.