AMU kurser

Vælg mellem en bred vifte af AMU kurser

Søger du nye værktøjer til din dagligdag på jobbet, eller overvejer du måske at skifte branche? Hvad enten du er faglært eller ufaglært, giver et AMU kursus dig anerkendte kompetencer, der er skræddersyet til erhvervslivet og industrien.
Viser 1-20 af 29
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 29
1
2

Bliv godt kørende med et AMU kursus 

Mulighederne er mange for dig, der overvejer et AMU kursus. Det gælder uanset, om du er faglært eller ufaglært, om du er i beskæftigelse eller jobsøgende og om du søger nye kompetencer målrettet den private sektor eller den offentlige sektor. Alle AMU kurser bliver nemlig tilrettelagt i tæt samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter og ministeriet. Det er din garanti for, at du får en arbejdsmarkedsuddannelse, der er up to date i både teori og praksis.

Det første step til at finde det rette AMU kursus for netop dig er at indkredse, hvilken branche du søger kompetencer inden for. I den forbindelse kan du blandt andet vælge imellem:

  • Transporterhvervene
  • Pædagogik, social og sundhed
  • Køkken, restaurant og fødevarer
  • Byggeri, anlæg og industri
  • Handel, administration og ledelse
  • Træfagene, jordbrug og mejeri
  • Metal, svejsning og fyringsteknik

Søger du erhvervsrettet efteruddannelse målrettet transportbranchen, kan du vælge imellem en rækker AMU kurser, der alle har det til fælles, at deres fokus er transport af gods og/eller personer såvel som logistik og praktiske foranstaltninger i forbindelse med transport.

Disse kurser hører alle under Transporterhvervenes Uddannelsesråd, og giver dig blandt andet mulighed for at følge særlige forløb af AMU kurser, der tilsammen giver dig en komplet chauffør uddannelse

Vælg mellem AMU kurser målrettet transportbranchen

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7