Viser 1-20 af 152
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 152
1
2
3
4
...
8

Tag en erhvervsakademiuddannelse - din fremtid starter her

Vil du kickstarte din karriere med en praksisnær uddannelse? Tag en af de mange korte videregående uddannelser på et erhvervsakademi nær dig!

Med en erhvervsakademiuddannelse får du stærke kort på hånden i jagten på dit drømmejob. Undervejs i uddannelsen får du chancen for at omsætte teori til praksis. Du kommer nemlig både i praktik og kommer til at lave projekter i samarbejde med lokale virksomheder.

Du får SU under hele din uddannelse på erhvervsakademiet, og de fleste uddannelser varer to år. Der er dog få uddannelser som for eksempel laborantuddannelsen, der varer 2 ½ år.

Skab innovation på et erhvervsakademi

Boost din karriere med en erhvervsakademiuddannelse

En tæt kontakt til erhvervslivet og en konstant udvikling i takt med arbejdsmarkedet er en central del af erhvervsakademiernes DNA. På skolerne er der et levende studiemiljø, hvor engagerede lærere og studerende samles om den nyeste viden inden for deres fag. Innovation og iværksætteri er centrale elementer i hverdagen.

Som studerende på en erhvervsakademiuddannelse, får du flere fordele:

  • Du får masser af konkrete erfaringer på dit CV
  • Du lærer at tilpasse dig en arbejdsplads
  • Du får et stærkt netværk, mens du studerer

Du er derfor klar til at gå efter dit drømmejob så snart, du får dit eksamensbevis fra erhvervsakademiet i hånden.

Kobl et virksomhedsperspektiv på din interesse på erhvervsakademiet

Brænder du for design, marketing, finans, IT eller noget helt femte. Uanset hvad der er din interesse, kan du finde en erhvervsakademiuddannelse, hvor du kan koble din passion med et virksomhedsperspektiv. Vælg f.eks. en uddannelse til:

Mulighederne er ligeså mange, som der er forskellige brancher. Det giver dig gode kort på hånden, hvis du vil hurtigt i gang med din karriere.

Flere veje til en erhvervsakademiuddannelse

Som på andre videregående uddannelser har du adgang til en erhvervsakademiuddannelse, hvis du har en gymnasial uddannelse. Det kan for eksempel være en studentereksamen, HHX, HTX, HF eller EUX. På nogle uddannelser er der desuden krav om specifikke fag og/eller niveauer som en del af din adgangsgivende eksamen.

Har du en erhvervsuddannelse i stedet for en gymnasial uddannelse, har du også gode muligheder for at komme ind på den erhvervsakademiuddannelse, du drømmer om. De fleste uddannelser på erhvervsakademierne optager nemlig uddannelsessøgende med specifikke erhvervsuddannelser inden for et relateret område.

Med erhvervsuddannelsesreformen fra 2015 giver alle erhvervsuddannelser fremover adgang til at læse videre på et erhvervsakademi.

Specialisér dig med en professionsbachelor på 1½ år

På erhvervsakademierne vælger du mellem et af væld af forskellige videregående uddannelser. Uanset hvilken af disse du vælger, får du en fleksibel kort uddannelse, der klæder dig godt på til din karriere i små og mellemstore virksomheder i erhvervslivet.

Når du har taget en erhvervsakademiuddannelse, har du gode muligheder for at skabe en unik profil, der øger dine jobmuligheder. Bliv f.eks. professionsbachelor på halvandet år. Du kan også tage en diplom – eller akademiuddannelse på deltid på et erhvervsakademi, mens du arbejder.

Vælg blandt videregående uddannelser på erhvervsakademier i hele landet

Lyder en erhvervsakademiuddannelse som noget for dig? Der er ni erhvervsakademier i Danmark, der alle tilbyder videregående korte uddannelser, der er giver dig et solidt fundament for din karriere.

Vælg mellem erhvervsakademier i København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Kolding, Randers, Herning og Køge. Uanset hvor i landet du bor, har du derfor ikke langt til din drømmeuddannelse!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12