Filtrer efter
Studieretning
Erhvervsakademiuddannelse
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 140
1
2
3
4
...
7
Annoncer

Populære kategorier

Artikler fra Erhvervsakademiuddannelse

Populære steder

Reportager indenfor Erhvervsakademiuddannelse

Tag en kort videregående uddannelse på et erhvervsakademi - din fremtid starter her

Vil du kickstarte din karriere med en praksisnær uddannelse? Tag en kort videregående uddannelse på et erhvervsakademi nær dig!

Med en erhvervsakademiuddannelse får du stærke kort på hånden i jagten på dit drømmejob. Undervejs i uddannelsen får du chancen for at omsætte teori til praksis. Du kommer nemlig både i praktik og kommer til at lave projekter i samarbejde med lokale virksomheder.

En erhvervsakademiuddannelse er en kort videregående uddannelse, der typisk varer fra 1½ til 2½ år. Mange erhvervsakademiuddannelser har en varighed af to år og har et omfang af 120 ECTS-point. Dog er der som sagt få uddannelser, som for eksempel laborantuddannelsen, der varer 2 ½ år.

Erhvervsakademiuddannelse

Boost din karriere med en erhvervsakademiuddannelse

En tæt kontakt til erhvervslivet og en konstant udvikling i takt med arbejdsmarkedet er en central del af erhvervsakademiernes DNA. På skolerne er der et levende studiemiljø, hvor engagerede lærere og studerende samles om den nyeste viden inden for deres fag. Innovation og iværksætteri er centrale elementer i hverdagen.

Som studerende på en erhvervsakademiuddannelse, får du flere fordele:

  • Du får masser af konkrete erfaringer på dit CV
  • Du lærer at tilpasse dig en arbejdsplads
  • Du får et stærkt netværk, mens du studerer

Fælles for en kort videregående uddannelse på et erhvervsakademi er altså, at de er designet til hurtigt at forberede dig til arbejdsmarkedet med praktisk erfaring og brancherelevant viden. Du er derfor klar til at gå efter dit drømmejob så snart, du får dit eksamensbevis fra erhvervsakademiet i hånden.

Kobl et virksomhedsperspektiv på din interesse på et erhvervsakademi

Brænder du for design, marketing, finans, IT eller noget helt femte. Uanset hvad der er din interesse, kan du finde en erhvervsakademiuddannelse, hvor du kan koble din passion med et virksomhedsperspektiv.

Disse uddannelser udgør en væsentlig del af erhvervsakademiernes tilbud om en kort videregående uddannelse, der matcher dine karrieremål og interesser.

Vælg f.eks. en uddannelse til:

Mulighederne for en kort videregående uddannelse i form af en erhvervsakademiuddannelse er ligeså mange, som der er forskellige brancher. Det giver dig gode kort på hånden, hvis du vil hurtigt i gang med din karriere.

Flere veje til en erhvervsakademiuddannelse

Som på andre videregående uddannelser har du adgang til en erhvervsakademiuddannelse, hvis du har en gymnasial uddannelse. Det kan for eksempel være en STX, HHX, HTX, HF eller EUX.

På nogle uddannelser er der desuden krav om specifikke fag og/eller niveauer som en del af din adgangsgivende eksamen.

Har du en erhvervsuddannelse i stedet for en gymnasial uddannelse, har du også gode muligheder for at komme ind på den erhvervsakademiuddannelse, du drømmer om. De fleste uddannelser på erhvervsakademierne optager nemlig uddannelsessøgende med specifikke erhvervsuddannelser inden for et relateret område.

Specialisér dig med en professionsbachelor på 1½ år

På et erhvervsakademi kan dermed vælge mellem et væld af forskellige videregående uddannelser. Uanset hvilken af disse du vælger, får du en fleksibel kort videregående uddannelser, der klæder dig godt på til din fremtidige karriere i erhvervslivet. En erhvervsakademiuddannelse giver dig en række muligheder - også for at læse videre.

Når du har taget en erhvervsakademiuddannelse har du nemlig gode muligheder for at skabe en unik profil, der øger dine jobmuligheder. Du kan nemlig vælge at uddanne dig yderligere, og opgradere en kort videregående uddannelse til en mellemlang videregående uddannelse. Du kan nemlig tage en professionsbacheloruddannelse på 1½ år.

Dette kendes også som en såkaldt top-up, og er altså overbygningsuddannelse til din erhvervsakademiuddannelse. Denne overbygningsuddannelse kan typisk tages på det samme erhvervsakademi, som du har taget din erhvervsakademiuddannelse.

Med en erhvervsakademiuddannelse kan du også senere i din karriere have mulighed for at tage efter- og videreuddannelse i form af en diplom- eller akademiuddannelse, mens du arbejder. 

Vælg blandt videregående uddannelser på et erhvervsakademi

Lyder en erhvervsakademiuddannelse som noget for dig? Der er ni erhvervsakademier i Danmark, der alle tilbyder kort videregående uddannelse, der er giver dig et solidt fundament for din karriere.

Der findes erhvervsakademier flere steder i landet. Blandt mulighederne kan nævnes København, Aarhus, Odense, Esbjerg, Roskilde, Køge, Kolding og Herning. Uanset hvor i landet du bor, har du derfor ikke langt til din drømmeuddannelse på et erhvervsakademi.