Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Vejle
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 54
1
2
3
Annoncer

Populære kategorier

Artikler fra Vejle

Andre steder

Reportager indenfor Vejle

Tag din uddannelse i Vejle 

Du har helt sikkert set Vejles flotte arkitektur, når du kører over broen, men Vejle rummer meget mere kunst og kultur, når du kommer ind til byen. Som studerende i Vejle bor du i en af landets smukkest beliggende byer med skovklædte bakker, vandløb og fjord, der alt sammen er lige inden for rækkevidde. I Vejle kan du vælge mellem mere end 6500 forskellige videregående uddannelsespladser, så der er gode chancer for, at du finder din drømmeuddannelse i byen. 

Mest kendt er UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, som blandt andet har afdeling i Vejle. Men du kan også finde din uddannelse på Vejle Erhvervsskole, Campus Vejle og andre uddannelsesinstitutioner. 

vejle

Smukke omgivelser og central placering

Med sin centrale placering er det utrolig let at komme til Århus eller Odense med bus, bil eller tog, og København ligger kun cirka to timer væk, hvis du kører med toget.

Men du behøver slet ikke forlade byen! Der er nemlig masser af grund til at blive i Vejle, for byen oser af oplevelser, der kan tilfredsstille alle interesser. For eksempel er det aldrig helt galt med en gåtur ved Vejle Fjord. Musiklivet stortrives på hyggelige cafeer, i Vejle Musikteater eller i jazzklubben Jive. Derudover byder Vejle Musikteater også på kulturoplevelser som skuespil, opera og ballet. 

Med attraktioner som UNISCO's mindesmærke Jellingstenen, Vejle Kunst Museum og den skønne natur, gør Vejle sig interessant på danmarkskortet. Med sine smukke omgivelser byder Vejle på mange muligheder for en aktiv fritid i den omgivende natur, og hvis du er mere til indendørs aktivitet er dette også muligt i diverse sportsklubber. De mange idrætsforeninger har utallige tilbud såsom; håndbold, badminton, gymnastik og meget andet. 

Dit sociale liv i Vejle

Er du en social person, der elsker at møde nye mennesker og bruge din tid på fælles aktiviteter, så er der rig mulighed for dette i Vejle. Blandt byens mange kulturtilbud har du mulighed for at mødes med andre unge under uddannelse eller blot deltage i aktiviteterne.

Bymiljøet i Vejle er en god blanding mellem moderne gågader med shoppingmuligheder og hyggelige, gamle gårdmiljøer. Mange unge bruger byens caféer og spisesteder som et samlingspunkt, og om aftenen, er der et livligt byliv.

Hvis du har planer om at starte i en forening, har byen noget for en hver smag, og der er helt sikkert mulighed for at finde noget, der matcher det, du har lyst til.

Der er mange muligheder for at finde lige netop det, der interesserer dig, om det er en forening, sport, frivilligt arbejde eller hygge med andre studerende.

Nemt at finde bolig i Vejle

Der er mange muligheder for at finde en bolig i Vejle. Du kan få din egen lejlighed, et værelse eller en studiebolig. Vejle rummer mange studie- og ungdomsboliger, hvilket gør det meget fordelagtigt for nye studerende at flytte til byen. Generelt er boligpriserne overkommelige og SU-venlige, hvilket også er med til at gøre Vejle attraktiv for unge studerende. 

Vil du læse mere om Vejle som studieby? Så klik her.

Er du blevet hooked på, at Vejle skal danne rammerne som din kommende studieby? Klik dig gennem listen her på siden og bliv inspireret af dine uddannelsesmuligheder i byen.