Viser 1-20 af 40
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 40
1
2

Derfor skal du studere i Stockholm

At studere i vores broderlands hovedstad er unikt. Stockholm emmer nemlig af historie og stolte traditioner, mens byen også huser nogle af de hyggeligste stræder og mondæne gå-i-byen-steder. 

Samtidig er Stockholm kendt for deres gode uddannelsesinstitutioner, der har opnået både national og international anerkendelse. Tag bare Stockholms Universitet, Karolinska Institutet og KTH Royal Institute of Technology. Stockholm bør derfor være på din liste over potentielle studiebyer. Læs med nedenfor og find ud af hvorfor. 

Studér i Stockholm

Sådan er det at være studerende i Stockholm

Stockholm er som bekendt Sveriges hovedstad, hvilket gør den til en rigtig dejlig studieby. Ikke nok med, at nogle af Sveriges bedste uddannelsesinstitutioner findes her, du har også mulighed for at suge alle de muligheder en storby giver til dig under dine studier. 

Der findes et væld af små grønne oaser såsom Djurgärden, Mariatorget og Nytorget, hvor man kan nyde den smukke by. Ligesom København er Stockholm delt ind i forskellige bydele, og Södermalm, Östermalm, Gamla Stan og Vasastan er bestemt flere besøg værd. 

Du kan også gå på jagt på alle byens museer eller tage en tur i Grönna Lund, som er byens svar på Tivoli. Ellers er byen god til et godt måltid og drink på én af de mondæne restauranter og klubber. 

Studiemiljøet i Stockholm sker i forlængelse af den uddannelsesinstitution du vælger at studere på, men som by er der mange muligheder for både shopping, sightseeing og at gå i byen. 

At studere i Stockholm

Som nævnt ovenfor, så huser Stockholm en række prominente uddannelsesinstitutioner, og du kan nemt finde et studie uanset dine faglige forcer og interesser.

Stockholm Universitet minder meget om Københavns Universitet forstået på den måde, at du kan læse alt lige fra humaniora, socialvidenskab til økonomi.

Hvis du gerne vil studere medicin, så er Karolinska Insitutetet oplagt, da de som uddannelsesinstitution er internationalt anerkendt. 

KTH Royal Institute of Technology er det rigtige for dig, der ønsker at specialisere dig indenfor it og kommunikation. 

At bo i Stockholm

Du skal være opmærksom på, at Stockholm er en enorm dyr by at bo i. Du skal derfor være indstillet på enten at betale rigtig meget i husleje, bo i en form for bofællesskab eller at pendle ind til byen fra et af ydreområderne. 

Stockholm er omringet af natur og vand, hvilket gør byen til en rigtig dejlig én af slagsen. Samtidig lægger byen, så du nemt kan komme rundt og se andre del af Sverige og så kan du tilmed komme til København på bare én time med flyet. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Stockholm
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7