Viser 1-20 af 44
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 44
1
2
3

singapore studerende

Bliv studerende i Singapore - Et land i konstant vækst 

Singapore er en dynamisk by med en blanding af asiatisk og vestlig kultur. På trods af landets beskedne størrelse er der stadigvæk over fem millioner indbyggere og intet mindre end fire officielle sprog, nemlig: Engelsk, mandarin, malajisk og tamil. Kriminalsraten er lav og levestandarden er høj, dette er blot nogle af de faktorer der gør landet så attraktivt at studere i.  

Hvorfor vælge Singapore?

Som en af verdens mest konkurrencedygtige økonomier, tiltrækker Singapore studerende fra alle dele af verden. Dette betyder at du som studerende i Singapore, får et stærkt internationalt tvist på din uddannelse. Singapore er, modsat mange andre lande i Asien, utrolig veludviklet, og er bl.a. kendt for sin modernitet. Singapore byder på alt fra regnskov, gamle gader og templer, til højteknologisk infrastruktur og skyskrabere. Du kan altså ikke undgå at blive importeret. Derudover er Singapore en by for dig, der nyder at befærde dig i et varmt klima, gennemsnitstemperaturen er nemlig 27 grader.

Uddannelse i Singapore

I Singapore er universitetsuddannelserne opdelt i henholdsvis undergraduate og graduate/postgraduate. 

Nedenfor ses en liste over Singapores fire "autonomous universities", dvs. universiteter der er delvist privat-offentligt finansierede: 

  • National University of Singapore
  • Nanyang Technical University
  • Singapore Management University
  • Singapore University of Technology and Design

Adgangskravene til de forskellige universiteter fastsættes af det enkelte universitet. Derfor er det nødvendigt at man som ansøger, tjekker op på reglerne for lige netop det universitet, man ønsker at søge optagelse på. De singaporeanske universiteter rangerer generelt højt på de internationale ranking-lister, hvorfor du kan forvente at få styrket dine kompetencer gevaldigt, efter et uddannelsesophold i den dynamiske by. 

Studie-visum

For at få lov til at studere i Singapore, er det nødvendigt at få et "student-pass". Med et "student-pass" kan du frit rejse ind og ud af landet. Dette skal du søge om igennem ICA - Immigration and Checkpoints Authority, så snart du har modtaget dit optagelsesbrev på det pågældende universitet. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Singapore
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7