Viser 1-20 af 23
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 23
1
2

Grenå

Grenå: Din nye studieby

Grenå er en lille perle, der er beliggende på Djurslands kyst i det østlige Danmark. Grenaa er del af Norddjurs Kommune, og her finder du et væld af muligheder - blandt andet byder byen på et rigt kulturliv, fritidsaktiviteter og smuk natur.

Derudover byder Grenå blandt andet også på billige boliger og et hyggeligt byliv. Så hvis du søger en studieby, hvor der både er mulighed for en stille og rolig hverdag, men hvor der også er plads til fest og farver, så bør du kigge nærmere på Grenå.

Uddannelser i Grenå

Når du skal vælge din kommende studieby er du nok først og fremmest interesseret i, hvad du kan studere i byen. I Grenå finder du flere uddannelsesinstitutioner, hvoraf to af dem tilbyder videregående uddannelse. Det er:

  • Erhvervsakademi Dania
  • VIA University College

Her tilbydes følgende uddannelser: 

  • Datamatiker 
  • Multimediedesigner 
  • Pædagog 
  • Softwareudvikling (Top-up) 

Udover de nævnte uddannelsesmuligheder har du i Grenå også mulighed for ungdomsuddannelser, enten i form af en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse. Fælles for uddannelserne og uddannelsesinstitutionerne er, at du her kan udvikle dine færdigheder i selskab med ligesindede.

Hvad kan man lave i Grenå

Ud over studierne er der masser af muligheder for fritidsaktiviteter i Grenå. Havet og den smukke kystlinje åbner op for en række vandsportsaktiviteter såsom Sup, kajakroning og sejlads. De omkringliggende skove og naturområder indbyder til vandre- og cykelture, og for dem der foretrækker mere stillesiddende aktiviteter, er der rig mulighed for at nyde en dag på stranden, tage en fiskestang med ud og fange aftensmaden eller tage ud og spille golf.

Grenå byder desuden på et livligt byliv med hyggelige caféer, restauranter og butikker, der skaber et pulserende bymiljø. Det skaber gode rammer for en hyggelig frokost med dine venner og studiekammerater, men byens natteliv er også værd at nævne. Du kommer med andre ord ikke til at kede dig, hvis du vælger Grenå som din kommende studieby.

Trænger I til at få pulsen lidt mere op, og måske lidt luftforandring, er der også gode muligheder for det. Mindre end 30 km fra Grenå finder du for eksempel Djurs Sommerland, hvor du og dine venner kan nyde hinandens selskab og finde jeres indre legebarn frem på en varm sommerdag.

Billige boliger med budget til mere

En anden fordel ved at vælge Grenå som din kommende studieby er, at du i kommunen finder attraktive boligpriser, der stadig tillader luft i budgettet til brunch og byliv med vennerne. I Grenå kan du bo markant billigere end i de større studiebyer i Danmark, hvor din SU hurtigt bliver ædt op af ren husleje. 

Du kan derfor opleve, at du har mere luft i budgettet, hvis du vælger Grenå som din kommende studieby. Dette giver dig et større frirum til de lidt federe ting end at betale husleje, såsom en ekstra øl til fredagsbaren, og tage ud og skabe oplevelser og minder med dine venner og medstuderende.

Hvis du tænker, at Grenå lyder som den helt rigtige studieby for dig, kan du med fordel klikke dig igennem listen herover og få indblik i de uddannelsesmuligheder, Grenå har at byde på. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Grenå
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7