Viser 1-20 af 199
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 199
1
2
3
4
...
10

Tag din uddannelse i Aalborg og oplev en kulturby med et aktivt studieliv

Som i mange andre store universitetsbyer udgør de studerende i Aalborg op mod 10% af byens befolkning. Og det sætter sit præg på byen! I Aalborg finder du nemlig lidt af det hele; hvad enten du er til hyggelige caféer og gåture eller til moderne kunst, kan du med sikkerhed finde noget der falder i din smag!

Caféerne skyder op af jorden som paddehatte, og der er kulturelle tilbud for enhver smag. Klassiske og eksperimenterende teatre, hvor du virkelig kommer tæt på, alternative biografer og musiksteder i undergrunden med etablerede bands i kalenderen er blot nogle af Aalborgs mange kulturelle tilbud.

Tag din uddannelse i Aalborg - en kulturby med et aktivt studieliv

I Aalborg finder du uddannelser for enhver smag

Rent fagligt har Aalborg rigtig meget at byde på. Med Aalborg Universitet tilbyder byen akademiske uddannelser indenfor ethvert fagområde. Men også tekniske skoler, erhvervsakademier, biblioteksskoler, højskoler og Forsvaret som uddannelsesinstitution præger uddannelsesudbuddet i Aalborg. Der er altså uddannelser for enhver smag og af helt forskellig varighed. Derudover er Aalborgs uddannelsesinstitioner kendt for deres høje faglighed og kvalitet. 

Aalborg huser mange relevante studiejobs

Udover at være en by med et aktivt studieliv og flere kulturelle seværdigheder, byder Aalborg også på flere studierelevante jobs du med fordel kan undersøge nærmere i forbindelse med dit studie. Her kan du søge jobs på tværs af brancher og virksomhedstyper alt efter hvad der skulle give bedst mening ift. dit studie. Med det stigende fokus på erhvervserfaring, er det en klar fordel at have nogle års erfaring som studerende. På den måde står du også stærkere på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. 

Studieboliger i Aalborg, som er til at komme i nærheden af

I modsætning til København er Aalborg en studieby med mange billige boliger. Mulighederne er mange, og priserne er små. Så er SU din eneste indtægtskilde, vil du i Aalborg kunne drikke en del flere Café Latter her, end i andre studiebyer, da dit rådighedsbeløb efter din husleje, er forholdsvis stort. 

Nem og overskuelig offentlig transport

Som studerende har det stor betydning, at du kan komme hurtigt fra A - B. I en travl hverdag hvor der skal være plads til både studie, studiejob og fritidsaktiviteter bliver det hele bare dét mere overskueligt med gode transportmuligheder. Med de gode transportmuligheder får du både mere tid og overskud til at fylde din hverdag med andre ting som f.eks. fritidsaktiviteter eller hyggelige caféture. 

Masser af muligheder for sportsudøvere

Er sport og motion en stor del af din hverdag, er der rig mulighed for at holde det ved lige i Aalborg. Her kan du dyrke alt fra populære sportsgrene som f.eks. badminton, fitness og kajak til mere specielle sportsgrene som svævefly, vandski og rugby. På den måde er der noget for enhver smag og du kan uden tvivl finde præcis den sport du har en interesse for. 

Studenterhuset i Aalborg

Som de andre større danske studiebyer huser Aalborg også et studenterhus, hvor bl.a. nye studerende kan få en god start på studielivet som tilflytter til Aalborg. Kort sagt, danner Studenterhuset rammer om en lang række begivenheder og sociale tilbud i byen. Her kan du lære en masse nye mennesker at kende og samtidig udvide din horisont. 

Her kan man altid møde andre studerende - andre nye aalborgensere, nye venner, kærester, finde et værelse eller bare læse dagens avis.

Hvis du tænker, at en uddannelse i Aalborg er det rigtige for dig kan du med fordel læse mere om de forskellige muligheder ovenfor!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Aalborg
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12