Vis studentum.dk som: Mobile

Uddannelse Aalborg

Tag en uddannelse i Nordens Paris

Som i mange andre store universitetsbyer udgør de studerende i Aalborg op mod 10 % af byens befolkning. Og det sætter sit præg på byen! Caféerne skyder op af jorden som paddehatte, og der er kulturelle tilbud for enhver smag.
Viser 1-20 af 247
Viser 1-20 af 247

Tag din uddannelse i Aalborg - en kulturby med et aktivt studieliv

Som i mange andre store universitetsbyer udgør de studerende i Aalborg op mod 10 % af byens befolkning. Og det sætter sit præg på byen!

Cafeerne skyder op af jorden som paddehatte, og der er kulturelle tilbud for enhver smag. Klassiske og eksperimenterende teatre, hvor du virkelig kommer tæt på, alternative biografer og musiksteder i undergrunden med etablerede bands i kalenderen er blot nogle af Aalborgs mange kulturelle tilbud.

Uddannelser for enhver smag i Aalborg

Find din uddannelse i AalborgRent fagligt har Aalborg rigtig meget at byde på. Med Aalborg Universitet tilbyder byen akademiske uddannelser indenfor ethvert fagområde. Men også tekniske skoler, erhvervsakademier, biblioteksskoler, højskoler og Forsvaret som uddannelsesinstitution præger uddannelsesudbuddet i Aalborg. Der er altså uddannelser for enhver smag og af helt forskellig varighed.

Studieboliger i Aalborg, som er til at komme i nærheden af

I modsætning til København er Aalborg en studieby med mange billige boliger. Mulighederne er mange, og priserne er små. Så er SU din eneste indtægtskilde, vil du i Aalborg kunne drikke en del flere Café Latter her, end i andre studiebyer, da dit rådighedsbeløb efter din husleje, er forholdsvis stort.

Masser af muligheder for sportsudøvere

Er sport og motion en stor del af din hverdag, er der rig mulighed for at holde det ved lige i Aalborg. Her kan du dyrke alt fra populære sportsgrene som f.eks. badminton, fitness og kajak til mere specielle sportsgrene som svævefly, vandski og rugby.

Studenterhuset i Aalborg

Som de andre større danske studiebyer huser Aalborg også et studenterhus, hvor bl.a. nye studerende kan få en god start på studielivet som tilflytter til Aalborg. Kort sagt, danner Studenterhuset rammer om en lang række begivenheder og sociale tilbud i byen.

Her kan man altid møde andre studerende - andre nye aalborgensere, nye venner, kærester, finde et værelse eller bare læse dagens avis.

Kilde: www.noea.dk, www.studenterhuset.dk

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Aalborg
december 2022
ma
ti
on
to
fr
2
3
4
5
6
7
8
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1