Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

EUD EUS EUX som fjernundervisning

Går du med en iværksætter i maven? Så er en EUD eller EUX uddannelse som skabt til dig. Her får du muligheden for at tage en uddannelse, der kombinerer faglig viden med praktisk erfaring, hvorved du bliver dygtiggjort inden for et erhverv.

Tag din EUD, EUS eller EUX Business som fjernundervisning

Det er også muligt at tage din EUD, EUS eller EUX Business uddannelse som fjernundervisning. Du vil få præcis de samme kvalifikationer, som hvis du tog din uddannelse fysisk. Du får blot et mere fleksibelt skoleforløb med en større frihed, der ikke sætter grænser for, hvor og hvornår du modtager undervisning. Al undervisning på uddannelsen vil foregå online, så du behøver blot at møde op på skolen til eksaminerne. Skoleforløbet vil være skræddersyet til dig og dine behov, så du får et mere fleksibelt privatliv og arbejdsliv. Hvis du tager din uddannelse online, får du også unikke IT-færdigheder, hvilket er en stærkt efterspurgt kompetence i erhvervslivet.

Hvad kan jeg blive med en EUD, EUS eller EUX Business som fjernundervisning?

Hvis du vælger at tage din EUD, EUS eller EUX Business som fjernundervisning, vil du få de samme kompetencer, som tog du en fysisk uddannelse. Den større frihed, som du får ved at tage din uddannelse online, giver dig en unik mulighed for at forskud på dit erhvervsmæssige liv. Når du har færdiggjort din uddannelse, vil du opleve, at der er stor efterspørgsel for studenter fra en EUD, EUS eller EUX Business uddannelse. Du kan for eksempel blive kontor-, salgs- eller butikselev, hvor du hurtigt kan nå lederstillinger.

Hvis du har færdiggjort en EUD, EUS eller EUX Business uddannelse, får du en erhvervsfaglig studentereksamen. Med den færdiggjorte uddannelse har du mulighed for at læse videre på en længere videregående uddannelse, hvor du yderligere kan få forstærket dine kompetencer.   

Hvad er forskellen på en EUX, EUD eller EUS Business?

Alle tre uddannelser forbereder dig på en karriere i erhvervslivet. Du vil få de rigtige værktøjer og færdigheder, der gør det muligt at kick-starte din karriere inden for kontor, handel eller butik. Der er dog mindre forskelle mellem de forskellige uddannelser.

En EUX Business uddannelse er en erhvervsgymnasial uddannelse, der kombinerer de gymnasiale fag med erhvervsteoretisk viden. Uddannelsen varer 4 år og giver dig mulighed for at tage en videregående uddannelse efter, hvis det er det, du ønsker.

En EUD Business uddannelse er for dig, der drømmer om en karriere med salg, handel eller eventplanlægning. Uddannelsen kombinerer faglig viden med praktisk erfaring fra erhvervslivet, hvilket giver dig de bedst mulige forudsætninger for din fremtidige karriere. EUD Business varer 3 år og er adgangsgivende til videregående uddannelser.

En EUS Business er for dig, der har færdiggjort en gymnasial uddannelse. En EUS Business tager typisk kun 10 uger, hvorefter du vil indgå i et længerevarende praktikforløb. Gennem skoleforløbet vil du få konkrete værktøjer og metoder til at styrke dine karrieremæssige muligheder. En EUS Business er altså perfekt til dig, der gerne vil hurtigt ud på arbejdsmarkedet.

Hvad er adgangskravene for at blive optaget på henholdsvis EUX, EUD eller EUS Business?

Adgangskravene for at blive optaget på EUX eller EUD Business er meget lig dem til en ordinær gymnasial uddannelse. Du skal have aflagt de obligatoriske prøver fra 9. klasse og være vurderet uddannelsesparat. Desuden skal du have fået mindst 02 ved de afsluttende prøver i dansk og matematik. Hvis du ikke opfylder adgangskravene, har du mulighed for at tilmelde dig en optagelsesprøve.

For at studere en EUS Business er det et krav, at du har færdiggjort en gymnasial uddannelse. Du skal desuden have bestået fagene dansk og matematik.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Relaterede kategorier