Vis studentum.dk som: Mobile

Mød os

Find dit ståsted

Uddannelse er en investering i fremtiden

Vi tror helhjertet på værdien af uddannelse. Det er en personlig investering, der transformerer og definerer fremtidens arbejdskraft og den enkeltes ståsted. Med den rigtige uddannelse udfoldes det fulde potentiale.

Valget af uddannelse kan føles som en ultimativ beslutning. Det er vores mission at gøre den beslutning overskuelig og nem.

Som uddannelsesmedie sigter vi mod at synliggøre de mange muligheder. Vi arbejder hver dag for at gøre det lettere for både uddannelsesudbydere og uddannelsessøgende at finde det rette match.

På Studentum.dk er det muligt at søge og sammenligne mellem mange tusinde uddannelser og kurser. Herunder finder du meget mere information om os.

Er du uddannelsesudbyder?Er du uddannelsessøgende?


Vi er en del af Educations Media Group

Studentum.dk udgør den danske del af Educations Media Group. EMG er markedsførende for education search på globalt plan, og driver målgruppeorienterede søgemaskiner med fokus på alt lige fra erhvervsuddannelser og bachelor- og kandidatgrader til højskoleophold, studier i udlandet.

EMG blev grundlagt i Stockholm i 2001, og vi har ekspanderet kraftigt siden. Vi driver nu tilsvarende søgemaskiner i 9 andre lande: Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Frankrig, Storbritannien, USA og Rusland. Udover dem driver vi to andre søgemaskiner: Educations.com, der matcher uddannelsesinstitutioner med studerende fra hele verden, og SearchMBA.com, der hjælper ledere med at finde den rette MBA.

Hos EMG arbejder vi kontinuerligt for at kunne tilbyde vores besøgende de bedste søgemaskiner. Indtil nu er det lykkedes, og vi er i skrivende stund nogle af de mest besøgte platforme for education searches med over 2 millioner internationale besøgende per måned.

Vores organisation består af erfarne og visionære team players, der hver dag arbejder for at alle mennesker finder den uddannelse, der passer dem.

Læs mere om EMG


Uddannelse er dit livs rejse

Uddannelse er en investering i din fremtid. Det er en tid, der definerer og transformerer dit liv og din karriere. Det er en rejse, der udvider din horisont, hvor du har lov til at drømme, dyrke din passion og dit talent.

På Studentum.dk finder du inspiration til udvikling af dit potentiale. Vi har samlet markedet for uddannelser, højskoleophold  og studie i udlandet. På vores platform har du mulighed for at søge og sammenligne blandt tusindvis af kurser og uddannelser.

Hvis du har brug for mere information om en uddannelse, kan du tage direkte kontakt til uddannelsesudbyderen gennem vores kontaktformularer.

Start din søgningLær hvordan du søger

Senest opdateret: 01 nov 2019