Viser 1-9 af 9
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-9 af 9

Mere om Industrielt design

Med en uddannelse i industrielt design kan du dyrke din passion og ikke mindst give din kreativitet de bedste betingelser for at udfolde sig. Med uddannelsen får du også en dybere forståelse for design i din hverdag, eftersom design jo er overalt.

En uddannelse i Industrielt design kan findes på forskellige niveauer. Uddannelsen kan for eksempel både findes som private uddannelser, bacheloruddannelser, kandidatgrader og lignende. Du kan altså dyrke industrielt design ret langt i din uddannelse, hvis det virkelig er det, der har din interesse, og du kan se en fremtid inden for netop det. 

Under din uddannelse i industrielt design kan de se frem til alt fra møbeldesign til design af smykker, lamper og lignende. Med uddannelsen Industrielt Design lærer du blandt andet noget om hvordan materialer opfører sig og hvordan viden om form, farve og udtryk er med til at give dine idéer liv.

Hvad lærer du om med uddannelsen Industrielt Design?

Som beskrevet tidligere lærer du en masse forskellige på uddannelsen. Alt efter niveauet på uddannelsen kan du se frem til at lære om den kreative proces og den professionelle arbejdsmetode. Dette bliver kombineret med blandt andet æstetisk sans og analytiske evner. Du kan endvidere se frem til at få kompetencer til at indgå i en designproces fra ide til færdigt produkt og markedsføring af dette. Det kan både være inden for fysiske produkter og services. Der er dog oftest tale om fysiske produkter, når vi snakker industrielt design. 

Hvad er særligt ved en uddannelse i Industrielt Design?

Det der gør, at industrielt design måske kan adskille sig lidt fra andre former for design er blandt andet brugen af materialer, der kan være lidt utraditionelle. Det kan være alt fra ståltråd til cykelslanger. Med andre ord udfordrer man den traditionelle tankegang, og man lærer at skabe plads til nye ideer.

Derudover tænker man her ikke kun over det æstetiske - man er i lige så høj grad opmærksom på materialevalg, økonomi, funktion, kundens behov og miljømæssige problemer. Det vil sige at du som industriel designer skal tænke alle de her ting ind i dit slutprodukt: funktion, teknik, økonomi og æstetik.

Når vi snakker Industrielt Design er der meget fokus på økonomi, og at komme med idéer, der kan skabe ting der kan massefremstilles. Der kan være tale om alt lige fra møbler og køkkenredskaber til maskiner og elektronisk udstyr.

Fremtidsmuligheder

Når du er færdig med din uddannelse i industrielt design vil du have forskellige jobmuligheder, men du har højst sandsynligt betegnelsen 'industriel designer'. Dit kommende arbejde kan være på tværs af mange forskellige virksomheder, og i mange forskellige brancher, der beskæftiger sig med produktudvikling. Du vil også få kompetencer og viden til at kunne starte din egen virksomhed. 

Prisen for uddannelsen

Din uddannelse i Industrielt Design kan variere i prisen alt afhængigt af udbyder og niveau. Du kan altid kontakte den enkelte kursusudbyder, hvis du ønsker at vide mere om pris eller hvis du har spørgsmål til uddannelsen. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9