Vis studentum.dk som: Mobile

MBA uddannelse

Boost dine muligheder med en MBA i udlandet

Drømmer du om en international karriere i toppen af erhvervslivet? En Master of Business Administration giver dig et perfekt fundament for en fremtid som topleder. 

 
Viser 1-10 af 10
Søgeresultat Uddannelsestype Sted
MBA i hospitality management
Les Roches International School of Hotel Management
Videregående uddannelse
Schweiz
The MBA Hospitality Management på Les Roches Schweiz er en et-årig MBA, hvor undervisningen foregår på engelsk. MBAen forebereder dig...
MBA i San Diego
Niels Brock
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
San Diego, California
Med en overbygning i Master of Business Administration på Niels Brocks partneruniversitet California International Business University, bliver du hurtigt en...
Online MBA i International Hospitality Management
Glion Institute of Higher Education - Online
Videregående uddannelse
Fjernundervisning
Vil du arbejde med ledelse og drift indenfor turisme og hoteldrift? Glion Institute of Higher Education tilbyder en MBA, der...
An Entire MBA in 1 Course:Award Winning Business School
Udemy
Online kurser
Fjernundervisning
Over 67,000 studerende har allerede taget dette kursus i år. Ifølge Business Insider: "Det har aldrig været lettere at tage...
Get into the Top Business Schools + MBA Admissions Tips
Udemy
Online kurser
Fjernundervisning
Dramatically increase your chances of getting into the top business schools even if you have average grades and test scores....
Master i International Hotel- og Service Management
Glion Institute of Higher Education - Switzerland
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Bulle
Denne MBA i Hotel- og Service Management ved Glion Institute er designet til professionelle i servicebranchen og bacheloruddannede i Hotelmanagement,...
Master of Business Administration
Schiller International University
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Flere byer (5)
MBA uddannelsen i Business Administration består af:  finance accounting marketing management courses og alle kurser er designet til at klæde...
Master Degree in Management of Information Technology
Schiller International University
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Flere byer (3)
Master uddannelsen i Management of Information Technology fokuserer på:  management of information systems database management communications networks project management electronic...
GMAT Math Preparation Class
Udemy
Online kurser
Fjernundervisning
Know what to expect and what topics to prepare for GMAT Math section. Get an overview of all the topics...
The Complete GMAT Preparation Course (with Mock Tests)
Udemy
Online kurser
Fjernundervisning
Master GMAT with Verbal & Quantitative Prep, AWA & IR. The skills you'll learn here will contribute to your GMAT...
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.
Viser 1-10 af 10
 

Løft din karriere til et nyt niveau med en MBA

Med en MBA uddannelse i bagagen får du stærke kort på hånden i jagten på en karriere inden for ledelse på internationalt topniveau. Du får et intensivt uddannelsesforløb, der er designet til morgendagens topledere.

Undervejs kommer du til at beskæftige dig med en bred vifte af internationale erhvervsøkonomiske områder fra regnskab og økonomistyring til HR og organisationsudvikling. Altsammen på højt niveau og med en akademisk vinkel såvel som forankring i praksis.

Til trods for at MBA uddannelsen i sig selv er forbundet med stor prestige, er det essentielt, at du vælger udbyder med omhu. Tager du din MBA ved en internationalt anerkendt og akkrediteret uddannelsesinstitution, booster du nemlig din chance for at få det fulde udbytte af din investering. Her guider vi dig igennem de forskellige valgmuligheder og praktiske forhold som fx adgangskrav, økonomi og meget mere.

Find den rette MBA uddannelse for dig

Hvordan vælger du den rette MBA uddannelse?

Udbuddet af MBA uddannelser er stort i Danmark og i udlandet. Afhængigt af din baggrund og ambitioner kan du for eksempel vælge imellem:

  • Master of Business Administration - MBA (typisk 60 ECTS) på heltid eller deltid
  • Mini-MBA - et komprimeret forløb med samme fag på et lavere niveau
  • Executive MBA - et eksklusivt forløb for topledere med flere års erfaring

Tager du din Master of Business Administration i udlandet, har du gode muligheder for at specialisere dig inden for en bestemt niche af erhvervslivet. I oversigten længere oppe på siden kan du blandt andet klikke dig videre og læse mere om en række af Europas populæreste MBA uddannelser inden for hospitality. Her kan du også finde online MBA uddannelser, hvor du tager din Master of Business Administration via fjernundervisning.

Tip: Få inspiration til dit valg af MBA uddannelse i denne guide

Hvem kan tage en Master of Business Administration?

Adgangskravene til en MBA uddannelse varierer fra uddannelsesinstitution til uddannelsesinstitution. Derudover kan der være forskellige adgangskrav afhængigt af type af uddannelse. Som udgangspunkt skal du opfylde følgende:

  • Minimum en treårig relevant bacheloruddannelse inden for fx erhvervsøkonomi eller ledelse og organisation
  • Minimum to til fire års relevant erhvervserfaring efter din adgangsgivende eksamen

Ved nogle udenlandske uddannelsessteder, er der ikke krav om specifik erhvervsfaring, mens der ved andre kan være en minimumsalder. Sidst men ikke mindst er der krav om, at du har bestået specifikke sprogtests eller adgangsprøver.

Hvordan kommer jeg ind på en MBA uddannelse?

Der er rift om pladserne på de eftertragtede MBA uddannelser i Danmark og udlandet. Du skal derfor være knivskarp og klar til at gå "all-in" i en optagelsesproces, hvor selve ansøgningsskemaet sjældent kan stå alene. Afhængigt af hvor du søger om optagelse, kan du opleve, at du skal vedlægge en motiveret ansøgning eller møde op til et interview.

På en lang række MBA uddannelser er det også et krav, at du har bestået GMAT testen med en bestemt score. Du kan tage testen året rundt på lokationer rundt om i verden og få sendt resultatet til op til fem uddannelsesinstitutioner. Ved selve testen kommer du igennem fire sektioner, der tester dine sproglige færdigheder og akademiske formåen. Vil du studere på engelsk, skal du også typisk gennemføre en sprogtest som fx TOEFL eller IELTS.

Tip: Læs mere om GMAT, TOEFL og IELTS i denne guide

Hvor meget koster en MBA - og kan jeg få SU?

Hvad enten du tager din MBA uddannelse i Danmark eller i udlandet, vil der være en undervisningsafgift (tuition fee), der typisk er mellem 150.000 og 400.000 DKK afhængigt af dit valg af uddannelse og sted. Er du allerede erhvervsaktiv, er der gode muligheder for at få din arbejdsgiver til at betale hele eller dele af din MBA. Derudover kan der være økonomisk hjælp at hente ved at søge legater. Studerer du på fuldtid i udlandet, kan du i nogle tilfælde søge om SU.

Er du klar til at tage et nyt trin op af karrierestigen, der kan bringe dig til nye højder i erhvervslivet? Klik dig videre i oversigten her på siden og find en MBA uddannelse, der passer dig. Du kan også vælge at sammenligne flere uddannelser eller kontakte de enkelte uddannelsesinstitutioner direkte via formularen under hver uddannelse.