Vis studentum.dk som: Mobile
Viser 1-20 af 63
Viser 1-20 af 63

sønderborg

Vælg Sønderborg som din Studieby - Studér i årets Ungdomskommune

I 2017 blev Sønderborg kåret som årets ungdomskommune, og dette er ikke helt uden grund. Sønderborg er kendt for at involvere unge i beslutningerne, der angår byen og de forskellige uddannelsesinstitutioner og skoler.

Med ni forskellige ungdoms- og videregående uddannelsesinstitutioner er Sønderborg et knudepunkt for uddannelser i Sønderjylland

Sønderborg-området rummer fantastiske muligheder for at engagere sig i foreningslivet eller deltage i et væld af events, der sikrer dig et spændende studiemiljø. 


Boliggaranti for studerende i Sønderborg

Sønderborg rummer omkring 800 ungdoms- og studieboliger, og ligeledes kan du finde en lejlighed i byen til en fin pris. Bliver du optaget på din uddannelse i Sønderborg skal du ikke være bange for ikke at kunne få tag over hovedet, for som studerende får du boliggaranti, hvis du flytter til Sønderborg fra en anden by eller kommune. 

Når du studerer i Sønderborg, slipper du for de høje boligpriser som du ellers kan stå over for i andre studiebyer. Her har du mulighed for at finde et sted at bo til en pris, der gør det muligt også at kunne nyde tiden, når du er på SU. 

Du kan søge om plads på et kollegie gennem Kollegiernes Kontor.


Masser af mulighed for et bredt socialt liv i Sønderborg

I Sønderborg er der nærmest noget for en hver smag. Der er både mulighed for at være aktiv, frivillig, lytte til musik eller blot sidde og nyde en god kop kaffe med vennerne. Der er ligeledes foreninger og netværk til unge, der er skabt af eller for unge.

Hvis du kan lide musik kan du besøge Concert Student Club, og hvis du har lyst til udfordre kroppen, har du mulighed for at dyrke yoga med Alsion Yoga Community. Og hvis du bare gerne vil hygge og møde nogle nye mennesker, så byder Intro Team SDU Alsion nye studerende velkommen ved at introducere dem til hinanden samt Sønderborgs omgivelser.

Sønderborg er en by, der vil unge mennesker og som yder sit for, at studietiden ikke kun bliver en tid med bøger og studier. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Sønderborg
november 2022
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11