Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
London
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 347
1
2
3
4
...
18
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Tag din uddannelse i London

I London går traditioner og innovation hånd i hånd, specielt når det kommer til uddannelse. Mange af Londons universiteter har prestigefyldt og ærværdigt akademisk omdømme. Du kan læse alle typer uddannelse og fag i London, hvad end du leder efter en kort sprogskoleophold eller en hel bachelor.

Du kan både vælge at læse et semester, en hel bachelor, master eller Ph.d, et Certificate eller Diplom uddannelse (efteruddannelse), sprogskole og lignende i London. Hvad end du har interesse inden for jura, økonomi, kriminologi eller kommunikation og kunst, så finder du mulighederne i London.

En bachelor tager typisk tre år i London, en master tager typisk et år, en udveksling er typisk et halvt år, og sprogskole kan du finde i varierende længder.

Der er mange gode grund til at tage en uddannelse i London. Måske udbydes din drømmeuddannelse ikke i Danmark, eller måske drømmer du om at bo i et andet land over en længere periode. Hvis du vil tage hele uddannelsen i London, skal du selv arrangere opholdet, men du kan ofte få SU og udlandsstipendium med.

Hvordan er det at studere i London?

London er en af de største og mest vibrerende byer i verden. Når du ikke studere kan du nyde alt hvad byen har byde på. Fra hyggelige parker, live musik, markeder, museer, gallerier og teaterforestillinger. Tag på high fashion shopping på Oxford Street, eller vintageshopping i East London. Gå langt floden i weekenden og nyd den friske luft, nyd en øl ved Crate Brewery, og oser i fede butikker, cafeer og barer.

London er en central scene i Europa når det kommer til musik- og kunstscenen, og du finder både nationale og internationale stjerner i byen. Er du til en kulturel mangfoldig by, med masser af studerende og mulighed for at se shows fra hele verden, så er London dig. London en glimrende kilde til at skabe både inspiration og muligheder for byens mange musikere og kunstnere. Ud over at være hjemsted for mange af de store pladeselskaber og populære spillesteder, har byen også en spirende undergrunds-musikscene med flere hundrede spillesteder og barer, hvor du som studerende kan blive fortrolig med dit håndværk.

Finansier din uddannelse i London

London er ikke en billig by, og udgifterne for at studere i Englands hovedstad kan være tårn høje. Prisen afhænger af, hvilken uddannelse du drømmer om at læse, og hvorvidt det skal være ét semester eller en hel uddannelse.

Hvis du vil læse i London er det muligt for dig at tage din SU, dit SU-lån og ofte også et udlandsstipendium fra SU, hvis uddannelsen er på Fast Track listen. Derudover har du mulighed for at søge en masse legater og stipendier der kan hjælpe dig med, at holde budgettet.

Dine muligheder for en uddannelse i London

Se alle bacheloruddannelser i London 

Kandidat og masteruddannelser i London 

Sprogskoler i London 

Videregående uddannelser i London

Sommerskoler i London