Viser 1-20 af 60
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 60
1
2
3

randers

Randers er en studieby med liv

Er du i gang med søgningen efter din drømmeuddannelse? Randers har en masse muligheder og helt sikkert også noget, der vækker dine interesser! Du kan gå ad den akademiske sti og læse en bachelor eller professionsbachelor, men du kan også vælge noget mere erhvervspraktisk. Her er uddannelse til enhver!

En by i udvikling

Du har nok hørt om Randers Regnskov, hvilket også er en sand seværdighed, men Randers har meget mere at byde på for en studerende! Randers er en attraktiv studieby grundet de mange forskellige uddannelsesinstitutioner, der samlet har utrolig mange forskellige studieretninger at vælge mellem. Dette er en by med store visioner, der inddrager ungdommen i at flytte byen til nye højder! 

Et internationalt og pulserende studieliv i Randers

I Randers vil du opleve et intimt og nærværende studiemiljø, hvor læring og velvære er prioritet nummer 1. Du finder blandt andet Campus Randers, som er en del af VIA University College, i centrum af byen. Campus Randers rummer 800 studerende og er kendt for et godt fællesskab på tværs af uddannelser.

Hvis du står med en iværksætter gemt i maven, så har Campus Randers et Studentervæksthus, hvor du kan arbejde med innovation og entreprenørskab. Her tilbydes du professionel hjælp, så du kan begynde din drøm og starte din egen virksomhed.

Studentervæksthus er blandt andet et samarbejde mellem Randers Kommune, Erhvervsakademi Dania og VIA University College. 

Billig by og billig bolig

Randers er en by, hvor du både har råd til en god bolig samtidig med, at du kan gå ud og have det sjovt med dine medstuderende. Her behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet eller kvadratmeter. Der er god mulighed for at finde en god studie- eller lejebolig til fornuftige priser for en studerende i Randers.Hvis du har studeret andetsted før, så vil du hurtigt opleve, at priserne for bolig er markant lavere end andre steder. Dette gør at du kan leve rimelig godt udelukkende ved kun at have SU som indkomst, og så skal du heller ikke stresse over at balancere studie, studiejob og socialt liv. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Randers
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12