Viser 1-20 af 228
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 228
1
2
3
4
...
12

Private uddannelser tæt på arbejdsmarkedet

Fælles for alle de private uddannelser er, at du får en erhvervsrettet uddannelse, der giver dig et godt udgangspunkt for din fremtidige karriere. Du betaler også undervisningsafgift, mens der kun er mulighed for SU på private uddannelser, der er godkendt af SU-styrelsen.

Vil du have en erhvervsrettet uddannelse, der bringer dig tættere på dit drømmejob? Så er en privat uddannelse måske noget for dig. Vælg mellem et bredt udvalg af uddannelser, hvor du betaler en undervisningsafgift. Til gengæld har du stor valgfrihed og fleksibilitet til at tilrettelægge din uddannelse efter dine interesser og fremtidsdrømme. Der findes private uddannelser på både heltid og deltid såvel som kortere forløb til private uddannelser med en varighed på to eller tre år.

Her kan du læse mere om, hvilke muligheder du har med en privat uddannelse.

Hvilke private uddannelser kan man vælge imellem?

Vil du tage den direkte vej til en karriere inden for skønhed, fitness, indretningsdesign eller måske personlig udvikling? Vi har samlet et bredt udvalg af private uddannelser og kurser, der klæder dig godt på til at få dit drømmejob med fokus på alt fra livsstil, rejser og mode.

Med en privat uddannelse kan du for eksempel blive: 

Dette er blot nogle af de private uddannelser, som du finder her på studentum.dk. Du finder ligeledes flere private uddannelser inden for alternativ behandling, ligesom du finder et udvalg af forskellige frisør uddannelser.

Fælles for disse private uddannelser er, at du kommer hurtigt i gang med din karriere inden for et givent erhverv.

Hvordan bliver man alternativ behandler som fx zoneterapeut eller akupunktør?

Vores udbydere tilbyder en række professionelle private uddannelser til fx zoneterapeut, akupunktør og massør, der alle giver dig mulighed for at etablere dig som selvstændig alternativ behandler med egen klinik. Derudover kan du vælge mellem et bredt udbud af kurser til dig, der vil bygge videre på din faglighed og specialisere dig i fx bindevævsterapi, øreakupunktur, babyterapi eller lignende. 

Når du vælger en privat uddannelse inden for alternativ behandling, er det vigtigt, at du vælger en, der gør det muligt for dig at blive RAB-godkendt og få momsfritagelse for alternative behandlere. Vil du læse mere om, hvordan du bliver Registreret Alternativ Behandler?

Læs med i denne guide

Kan man få SU til en privat uddannelse?

Det er kun private uddannelser, der er godkendt af SU-Styrelsen, som du kan få SU til. Det er udbyderen selv, der søger SU-Styrelsen om godkendelse. For at blive godkendt skal en privat uddannelse opfylde følgende krav:

  • uddannelsen er erhvervsrettet og tilrettelagt som heltidsundervisning
  • uddannelsen varer i mindst tre sammenhængende måneder
  • uddannelsen er ulønnet
  • eventuelle ulønnede praktikperioder højst udgør 20 procent af den samlede uddannelsestid og højst seks måneder i alt.

Derudover er det et krav, at der i uddannelserne indgår bedømmelse ved eksterne censorer.

I øjeblikket er disse private uddannelser godkendt til SU (åbner i nyt vindue).

Vil du vide mere om de private uddannelser?

Brug søgefunktionen ovenfor og find den private uddannelse, der fører til din drømmekarriere. Har du spørgsmål til den enkelte uddannelse, udfylder du blot formularen på siden, og så vender udbyderen tilbage til dig hurtigst muligt.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9