Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Find din IT business uddannelse

Vil du have en karriere med en central funktion i organisationen? Overalt i virksomheden vinder IT frem som en del af hverdagen. Med en IT business uddannelse bliver du klædt på til en fremtid i spændingsfeltet mellem organisation, IT og forretning. Uanset om du har dit fokus rettet mod det informationsteknologiske eller det forretningsmæssige felt, er der en bred vifte af uddannelsesmuligheder, der matcher netop dig og dine ambitioner.

Hvad kan jeg blive inden for IT og forretning?

En IT business uddannelse kan lede til mange forskellige jobtitler fra IT-konsulent til interaktionsdesigner. Der er to overordnede områder, som du kan specialisere dig inden for:

  • IT-ledelse samt udvikling, udvælgelse og implementering af IT systemer i virksomheden
  • Udvikling og design af digitale løsninger, der understøtter virksomhedens strategiske mål     

Brænder du for førstnævnte felt, er en uddannelse, der kombinerer erhvervsøkonomi og informationsteknologi det oplagte valg. En overbygning i Information Management kan også give dig et trinbræt for din karriere. En uddannelse i E-business eller softwareudvikling kan være de oplagte valg for dig, der vil udvikle og designe digitale løsninger, der kobler forretningsstrategi med brugerens behov. 

Er en fremtid inden for IT og forretning dig? 

Uddannelser til dig, der vil implementere og lede IT-systemer

Vil du have en solid forståelse for, hvilken rolle IT spiller i organisationen? Med en uddannelse inden for IT og erhvervsøkonomi får du en basal viden om de teknologiske aspekter af IT systemer som fx databaser og systemanalyser. Du lærer også om økonomiske aspekter som fx finansiering og regnskaber. Altid med fokus på brugen af IT. Sidst men ikke mindst får du redskaberne til at arbejde med:

  • IT-ledelse
  • IT-projektledelse

Du får dermed både redskaberne til at lede IT-projekter og de mennesker, der deltager i dem. Som dimittend fra en it business uddannelse med fokus på det erhvervsøkonomiske aspekt får du derfor et godt afsæt for at arbejde som konsulent, rådgiver eller projektleder i IT-virksomheder såvel som i virksomheders IT-afdelinger.

På sigt vil du også have fundamentet for at blive IT-chef, CIO eller lignende i både offentlige og private virksomheder. Det gælder også for dig, der vælger en overbygning i information management.

Uddannelser til dig, der vil udvikle software og digitale løsninger

Der er flere muligheder for dig, der drømmer om at udvikle og designe kreative digitale løsninger, der binder bånd mellem brugerne og virksomhedens mål. Du kan fx tage en traditionel IT uddannelse i fx softwareudvikling eller datalogi. På blandt andet IT universitetet i København og Copenhagen Business School (CBS) kan du også uddanne dig i E-business og digital innovation med afsæt i cases fra rigtige virksomheder.

Ved de øvrige universiteter er der en række IT uddannelser med et mere humanistisk afsæt i fx informationsvidenskab og interaktionsdesign, mens Københavns Universitet tilbyder en uddannelse med fokus på IT i sundhedssektoren.

Vil du koble IT og forretning? Gå på opdagelse i oversigten længere oppe på siden og find den rette IT business uddannelse for dig. Du kan nemt og hurtigt sammenligne flere uddannelser eller klikke dig videre til det enkelte universitets hjemmeside. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7