Filtrer efter
Innovation og entreprenørskab
Uddannelsestype
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 47
1
2
3
Annoncer

Populære steder

Reportager indenfor Innovation og entreprenørskab

Før dine idéer ud i livet med en innovation uddannelse

Alle er stødt på følgende karakteristik af en person: "Hun er god til at få ideer og føre dem ud i livet". Er det en beskrivelse, der matcher dig, og tænder du mere på nytænkning end rutiner? Så er det værd at overveje, om en uddannelse i innovation er den rette sti igennem uddannelsesjunglen for dig.

I oversigten oven for finder du en række spændende bud på en innovation uddannelse med fremtid i. De fleste er på videregående niveau og kobler innovation i teori og praksis med andre centrale områder som fx:

 • Business eller management
 • It eller marketing
 • Iværksætteri og entreprenørskab

Læs med under billedet og få svaret på, hvilke fremtidsmuligheder du får ved at specialisere dig i innovation.

Bliv specialist i innovation

Hvad er innovation og entreprenørskab?

Mange drager lighedstegn mellem kreativitet og innovation. Det er imidlertid en sandhed med modifikationer, når vi taler innovation i virksomheder og organisationer. Her kan begrebet deles op i fire overordnede innovationstyper:

 • Produktinnovation
 • Procesinnovation
 • Organisatorisk innovation
 • Markedsføringsinnovation

For alle fire typer gælder det, at der skal være tale om en nyudvikling eller en væsentlig forbedring. Det er dog vigtigt at pointere, at noget kan være en nytænkning i et marked til trods for, at det allerede er etableret i et andet marked. Med andre ord handler innovation om at identificere uindfriede behov eller præferencer i eget marked.

Netop derfor går innovation og entreprenørskab hånd i hånd på mange uddannelser inden for området. Du er nemlig en dygtig entreprenør, når du evner at handle på gode idéer og muligheder med henblik på at omsætte dem til værdi for andre. Netop det lærer du på en uddannelse i innovation.

Prøv dine evner som entreprenør og innovator af i studietiden

Som studerende på en uddannelse inden for innovation og entreprenørskab har du gode muligheder for at prøve kræfter med at udvikle dine idéer og føre dem ud i livet. På de fleste uddannelsessteder fra erhvervsakademier til universiteter blomstrer der vækstmiljøer frem for studerende med gode idéer og eventuelle drømme om at blive iværksætter. Via valgfag kan du desuden specialisere dig i områder som:

 • Relations- og servicemarketing
 • Strategisk ledelse og vækstprocesser
 • Innovations- og projektledelse
 • Forretningsudvikling

Sidst men ikke mindst kan du udfordre dig selv, få vigtige erfaringer på dit CV og skabe netværk ved at lave projekter i samarbejde med virksomheder såvel som via praktikophold og studiejob, Eller hvorfor ikke tage et udvekslingsophold?

Hvad kan du blive med en uddannelse i entreprenørskab og innovation?

Din fremtid står åben med en innovation uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du bliver nemlig uddannet til at gøre en forskel i erhvervslivet. Det klæder dig på til en spændende karriere hvad enten, du drømmer om at starte din egen virksomhed og blive iværksætter, eller du vil videreudvikle en eksisterende virksomhed. Du kan også få en vigtig funktion som den, der skaber nye potentialer for vækst i store, internationale koncerner.

Vælg din innovation uddannelse

Lyder det som noget for dig? Klik dig videre i oversigten længere oppe på siden og læs mere om de forskellige uddannelser inden for innovation, entreprenørskab og projektledelse. Foruden ambitiøse videregående uddannelser kan du også vælge at udforske dit potentiale ved at tage et forløb med innovation og iværksætteri på højskole i udlandet, før du foretager dit endelige studievalg.