Viser 1-20 af 34
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 34
1
2

uddannelse i vietnam

Vietnam - Et fascinerende land i Sydøstasien

Vietnam ligger i Sydøstasien ud mod Det Sydkinesiske Hav og er formet som et langt smalt S, der strækker sig over 330.967 km2. Vietnam har over 95,5 mio indbyggere og er det 14. mest folkerige land i verden. I hovedstaden Hanoi, som ligger i den nordlige del af landet, er der 7,6 mio indbyggere. Hanoi er, ligesom andre stole dele af landet, i en hastig økonomisk udvikling, hvilket kommer til udtryk i de mange store byggeaktiviteter. På trods af at Hanoi har fået titlen som hovedstad, er det faktisk den pulserende storby Ho Chi Minh City, som er Vietnams største. Ho Chi Minh City ligger, modsat Hanoi, i den sydlige del af landet, og minder lidt om en vestlig storby. Her formodes det at befolkningstallet er helt oppe og ramme 10 mio indbyggere.

Asiatiske metropoler med bjergtagende natur

Vietnam er en af verdens hurtigstvoksende økonomier samtidig med at det er et land fyldt med kultur, inspiration, eksotisk mad (som er en kombination af thailandske, kinesiske, franske og indiske traditioner), fantastisk natur samt en utrolig gæstfri og nysgerrig befolkning, der elsker at vise deres smukke land frem.

Hvorfor tage sin uddannelse i Vietnam?

Ikke nok med at et udlandsstudie vil pynte gevaldigt på dit CV, så vil et udlandsstudie i Vietnam give dig mulighed for at få en bred insigt i det vietnamesiske samfund. Dette er først og fremmest er en fordel for dig, der drømmer om en international karriere - specielt hvis du drømmer om at prøve kræfter med udfordringer der relaterer sig til Kina, Singapore, Thailand eller andre dele af Asien. Ikke nok med dette, så er Vietnam også et yderst SU-venligt land at studere i. I Vietnam er det nemlig utrolig billigt bo og leve, hvilket betyder at du kan komme langt med din SU. Et måltid på en restaurant koster typisk ikke mere end 60 kr, ligesom en bustur kan købes for mindre end 1 kr. Valutaen i Vietnam hedder DONG, men har forkortelsen VND. Har du ikke DONG på lommen skal du heldigvis ikke være bekymret, mange steder er nemlig åbne overfor at modtage betaling i fx Euro eller Amerikanske dollars. 

Vietnam er et kulturelt knudepunkt som er placeret centralt i Asien

Vietnam er placeret centralt i Sydøstasien, hvorfor Vietnam er et godt sted at slå sig ned, hvis man har et ønske om at udforske andre dele af Asien. Flyforbindelserne er gode, og du har derfor mulighed for at rejse til andre spændende destinationer som fx Hong Kong eller Bangkok, på blot få timer. 

Varmt året rundt

Hvis du holder af højere temperaturer, er Vietnam et sted for dig. I Vietnam er det nemlig muligt at finde varmt vejr hele året rundt. Da Vietnam strækker sig over to klimabælter vil vejret dog variere meget, alt efter hvor i landet du befinder dig. Det kan altså godt betale sig at pakke både sommertøjet og regntøjet, inden du hopper på flyveren til Vietnam.

Find din uddannelse i Vietnam her på siden

Her på siden har vi samlet de uddannelser der udbydes til danske studerende, i Vietnam. Så hvad enten du er på udgik efter et højskoleophold, et semesterophold eller en hel uddannelse, kan du finde den i listen ovenfor. Hvis du har et spørgsmål til en eller flere af uddannelsesudbyderne, så tøv ikke med at skrive til dem - de står nemlig altid klar til at hjælpe dig videre. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Vietnam
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7