Viser 1-20 af 256
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 256
1
2
3
4
...
13

Kom forrest med en uddannelse i organisation og ledelse

Har du people skills, personligt drive og strategisk overblik? Kickstart dine karrieremuligheder med en uddannelse i ledelse og organisation, der matcher dine ambitioner og drømme for fremtiden.

Vil du hurtigt ud i erhvervslivet og opad karrierestigen er en erhvervsuddannelse inden for kontor og forvaltning eller detail måske noget for dig. Vil du derimod have et stærkere teoretisk fundament for din karriere, er en videregående uddannelse i organisation og ledelse det rette valg. Læs med her og få overblikket over dine uddannelsesmuligheder.

Find din niche inden for ledelse og organisation

EUD / EUX Business - den hurtige vej til en karriere i ledelse og organisation

Den nye EUD Business er din genvej til fremtidens erhvervsliv. Du får et intensivt grundforløb af op til et års varighed, som du kan starte på lige efter folkeskolen, hvorefter du er klar til at blive elev i to år inden for detail, event eller handel. Herefter er du klædt på til en branche med kort vej til lederstillingerne for kandidater med det rette potentiale.

Med en EUX Business har du et studieforberedende år med fag på gymnasialt niveau efter dit grundforløb. Bagefter kan du fortsætte som elev i to år og blive både faglært og student på én gang. En EUX Business giver dig flere fordele. Foruden muligheden for at læse videre på videregående uddannelser, har du også mulighed for at blive elev inden for kontor og forvaltning eller finans foruden de samme områder som en EUD Business.

Læs mere om den korte vej til erhvervslivet med en EUD eller EUX Business

Fra administrationsbachelor til MBA - vælg din videregående uddannelse i ledelse

Udvalget af videregående uddannelser i organisation og ledelse spænder bredt. Hvilken en uddannelse, der er den rette for dig, afhænger af, hvilken niche du brænder for. Du kan fx vælge imellem:

Dette er blot nogle af mulighederne. Der findes også et væld af specialistuddannelser for dig, der brænder for områder som innovation. e-business, international handel eller noget helt fjerde.

Spice din uddannelse i ledelse og organisation op og få flere muligheder

Der er meget, du kan gøre allerede i studietiden eller måske endda før for at booste dine karrieremuligheder i fremtidens erhvervsliv. I vores guide til Fremtidens CV får du frem trin til at bygge et CV, der skiller dig ud fra dine konkurrenter, når du skal ud og søge dit første job som færdiguddannet. Nogle af de væsentligste ting, du kan gøre, er:

  • Tag et semester eller et praktikophold i udlandet
  • Lær kinesisk eller bliv flydende i et andet fremmedsprog
  • Opbyg vigtig erfaring via studiejob og praktik

Fra guiden kan du også teste, hvor godt du er på til at opbygge et stærkt CV via 10 hurtige spørgsmål.

Hvad kan jeg blive inden for ledelse og organisation?

Ligesom udvalget af uddannelser er spektret af mulige jobtitler inden for ledelse og organisation også mange - og spænder vidt udover de egentlige lederstillinger. Alt efter hvilken uddannelse du vælger, kan du bl.a. få arbejde som projektleder, konsulent og rådgiver i både den offentlige og den private sektor. 

Lyder en fremtid inden for administration, organisation og ledelse som noget for dig? Klik dig videre i oversigten og læs mere om de uddannelser, der fanger din interesse. Du kan også skabe et hurtigt overblik ved at sammenligne flere uddannelse. Held og lykke i jagten på din drømmeuddannelse!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Relaterede kategorier