Filtrer efter
Studieretning
Uddannelsestype
Silkeborg
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 29
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Andre steder

Reportager indenfor Silkeborg

silkeborg-uddannelse

Studér i Silkeborg - unikt fællesskab

Når byerne bliver mindre, bliver fællesskabet også større. Silkeborg er en af de studiebyer, hvor fællesskab og nærvær er i højsæde. Her er der plads til alle studerende og mulighed for, at samles på kryds af studieretninger og interesser. 

  

Silkeborg er en af Danmarks mindre studiebyer, og har omkring 3,6 tusinde studerende i byen, hvilket er med til at skabe et godt fællesskab i byen. I Silkeborg kan du blandt andet læse på VIA University College, College 360, DEKRA, Erhvervsakademi Dania, SOSU Østjylland og Salling Group - elevuddannelser.    

På studentum.dk kan du finde en bred palette af uddannelser og kurser beliggende i Silkeborg. Vi har samlet en liste, der gør det overskueligt for dig, at finde din drømmeuddannelse ved et enkelt klik. Går du med drømmen om at udvikle og undervise børn? Er du en haj til tal og økonomi? Har du altid interesseret dig for servicebranchen? Uanset hvad dine mål er, så har du gode chancer for at finde det perfekte match til dig i Silkeborg.   

Silkeborg - Danmarks Outdoor hovedstad

Som studerende i Silkeborg er du tæt på noget af Danmarks smukkeste natur, som du både kan bruge til at koble af og komme helt ned i tempo eller få pulsen op på max med en mountainbike tur i Sindbjerg og Stovbjerg.   

I Silkeborg finder man nemlig Søhøjlandet, der blandt andet består af Himmelbjerget, den historiske hærvejen, Nordskoven, Gudenåen samt søerne Ørnsø og Almindsø. Langs Gudenåen er der blevet lavet en 70 km. lang natursti, der er blevet døbt Trækstien - så er det bare at finde vandrestøvlerne frem!  

Alt dette giver mulighed for alverdens udendørsaktiviteter, som kan foregå til lands, til vands og i luften. Om du vil gøre det alene, med en ven eller måske som et hold i en forening, så er der rig mulighed for at dyrke dine interesser.

  

Lav husleje i centrum

Alt efter hvilken by du vælger at studere i, er det forskelligt, hvor mange penge du skal have op af lommen til huslejen. Som studerende har man ikke altid mange penge at gøre godt med, og det kan derfor være vigtigt at finde en bolig, som ikke ruinerer dig.  

I Silkeborg er der mange studieboliger, som er for alle under uddannelse og derudover er det gratis at skrive sig op til en studiebolig. Du har flere muligheder, når du skal skrive dig op på venteliste til en studiebolig. Du kan blandt andet komme på venteliste på:

Undersøg dine uddannelsesmuligheder i Silkeborg

Du kender måske til udtrykket - småt er godt - og det er lige præcis det, der gør sig gældende ved Silkeborg. Silkeborg er en attraktiv studieby og har et stort udvalg af både uddannelser og aktiviteter for de studerende. Det er en by for dig, der gerne vil trives i et miljø, hvor de studerende vægtes højt og med mulighed for at engagere sig i forskellige foreninger og studieaktiviteter.   

Du kan læse meget mere om de forskellige uddannelser, der tilbydes i Silkeborg, og finde ud af, hvilke muligheder du har for at finde din drømmeuddannelse. Søg og sammenlign de mange uddannelser og find den, der passer til dig og dine interesser. 

Du kan altid kontakte den enkle uddannelsesudbyder, hvis du har yderligere spørgsmål til forløbet eller de praktiske forhold. Start din uddannelsesrejse i dag!