Viser 1-20 af 31
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 31
1
2

Holstebro - din studieby

Holstebro - Engagerende uddannelser og sjovt studieliv

Med et stort udvalg af uddannelsesinstitutioner og uddannelser, er der gode chancer for at finde din drømmeuddannelse i Holstebro. Du finder bl.a. uddannelser indenfor Byggeri & Håndværk, Mennesker & Sundhed, Mad & Service, Kommunikation & IT, samt Detail & Turisme. Uddannelserne udbydes af følgende uddannelsesinstitutioner:

  • Dansk talentakademi
  • VIA University College – Holstebro
  • Erhvervsakademi MidtVest – Holstebro
  • Holstebro Gymnasium og HF
  • UCH – Uddannelsescenter Holstebro
  • VUC Holstebro-Lemvig-Struer
  • Jydske Dragonregiment
  • Social og Sundhedsskolen Herning – Holstebro afdelingen

Et spændende studieliv

Når du ikke sidder på skolebænken, tilbyder Holstebro en lang række aktiviteter, som sikrer at du får et spændende og sjovt studieliv. Du kan fx prøve kræfter med Kitesurfing hos KITE skolen, dyrke Yoga, besøge kulturattraktioner såsom Holstebro kunstmuseum og musikteateret, eller tage en tur i byen med dine venner. I Holstebro er der mere end 148 sports-og fritidsforeninger at udfolde sig i, derfor kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. 

Skal du have opfrisket din garderobe, eller har du bare lyst til en hyggelig shoppetur med dine venner? Så er der rig mulighed for at shoppe i bl.a. Nørreport centeret og gågaden. Derudover kan du, som studerende i Holstebro, opnå en lang række rabatter på alt fra restauranter og frisører til fitness og yoga medlemskaber. Dette sikrer at du, som studerende, ikke skal føler sig begrænset af din økonomi.

Boliggaranti for studerende i Holstebro

I Holstebro finder du en lang række boliger, som både er placeret centralt og tæt på uddannelsesstederne. Som studerende på en videregående uddannelse i Holstebro, er du garanteret en bolig. Boliggarantien sikrer at du får stillet en bolig til rådighed, der matcher din indkomst, samt størrelsen på din husstand. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Holstebro
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9