Viser 1-20 af 30
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 30
1
2

Frankrig

Er du klar på at studere i det mest besøgte land? Så tag din uddannelse i Frankrig

Frankrig bliver normalt forbundet med sin glamourøse madkultur, men Frankrig er langt mere end det! Frankrig er det mest besøgte rejsemål i verdenen, og indeholder mange særlige seværdigheder, som bare må opleves! Lyder dette som noget for dig? Så tag din uddannelse i Frankrig!

Sprogrejse, udveksling eller en videregående uddannelse?

Drømmer du om at opleve Frankrig i forbindelse med din uddannelse? Så tilbyder Frankrig mange forskellige muligheder i form af sprogrejser, udvekslingsophold og endda en hel uddannelse i Frankrig.

Sprogskole i Frankrig

En sprogskole i Frankrig er den oplagte mulighed for at lære et sprog på den fede måde, mens du nyder byens mange unikke seværdigheder. Med en sprogskole til Frankrig får du muligheden for at nyde det enestående land med en gruppe af andre unge mennesker, hvor i sammen skaber en oplevelse for livet. 

En sprogskole til Frankrig kan vare fra en uge til et år, og du har derfor muligheden for selv at bestemme, hvor lang tid du har brug for at nyde Frankrig. Når man vælger et sprogskoleophold skal man være opmærksom på, at det er selvbetalt. 

Ønsker du at undersøge dine muligheder omkring SU, når du tager på sprogskole, kan du kontakte SU-kontoret. 

Udveksling i Frankrig 

Frankrig er kendt for at være det mest besøgte rejsemål, og det er derfor heller ikke en overraskelse, at mange udvekslingsstuderende hvert år strømmer til Frankrig. Er du allerede nu igang med en videregående uddannelse, og overvejer du et semester i udlandet? Så bør du overveje at tage dit udvekslingsophold i Frankrig! 

Frankrig tiltrækker hvert år mange udvekslingsstuderende med deres imponerende uddannelsesprogrammer, men det er også særligt deres hovedstad Paris, som tiltrækker de udvekslingsstuderende. 

Læs mere om udveksling i Paris her

Vælger du at søge udveksling til Frankrig gennem din uddannelsesinstitution, så slipper du for at betale studieafgifter i forbindelse med din udveksling. Der er gode muligheder for at få din SU med på udveksling, og der er mulighed for at modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det. 

Videregående uddannelse i Frankrig

Kan du simpelthen ikke få nok af Frankrig, så tvivl ej! Du har gode muligheder for at tage hele din videregående uddannelse i det storslåede land. 

Frankrig tilbyder gode muligheder for internationale studerende, som ønsker at tage hele deres videregående uddannelse i Frankrig. Som oftest er en dansk gymnasial uddannelse adgangsgivende til at komme ind på en videregående uddannelse i Frankrig. Vælger man at tage sin videregående uddannelse i Frankrig, bør man være opmærksom på, at der er selektive adgangskrav på nogle enkelte af de udbudte uddannelser. 

Ønsker du at vide lidt mere om videregående uddannelse i hovedstaden Paris, kan du benytte nedenstående link. 

Videregående uddannelse i Paris

Hvorfor tage sin uddannelse i Frankrig?  

Der er et hav af gode grunde til, at man skal vælge at tage sin uddannelse i Frankrig. Ikke nok med, at et udlandsstudie til Frankrig vil pynte gevaldigt på CV'et, så giver det dig også muligheden for at få et indblik i, hvorfor Frankrig er det mest besøgte rejsemål. Vælger du at tage din uddannelse i Frankrig, så får du lov til at gå i skole i det land, som indeholder nogle af de mest interessante seværdigheder og efterfragtede byer. Frankrigs mest eftertragtede by er selvfølgelig byernes by - Paris. I Frankrigs hovedstad Paris finder du helt unikke seværdigheder, som fx Eiffeltårnet, Louvre-museet og Seinen - som altid vil være et besøg værd!

Drømmer du om at bo i nærheden af disse unikke og spændende seværdigheder? Så tag din uddannelse i Frankrig. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Frankrig
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7