Filtrer efter
Studieretning
Erhvervsuddannelse
Sted
Online undervisning
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4
Annoncer

Mere om Erhvervsuddannelse fjernundervisning

Vil du gerne have en erhvervsuddannelse men bor langt fra din drømmeuddannelse? Eller vil du gerne blot studere, når det passer dig? Vælg fx en sekretæruddannelse online eller en uddannelse inden for ernæring og sundhed, anatomi og fysiologi eller som indretningskonsulent.

En erhvervsuddannelse giver dig en perfekt kombination af praktiske færdigheder og teoretisk viden. Bagefter er du rustet til at komme godt i gang på arbejdsmarkedet. Det gælder uanset, om du tager en erhvervsuddannelse som fjernundervisning eller via et traditionelt uddannelsesforløb, hvor du tager et grundforløb og skoleperioder via fysisk fremmøde.

Læs mere om opbygningen på en erhvervsuddannelse

Hvorfor tage en erhvervsuddannelse som fjernundervisning?

Der kan være mange grunde til at vælge at studere hjemmefra og tage en erhvervsuddannelse som fjernstudie. Måske har du en travl hverdag med arbejde og familie, så du ikke kan følge undervisningen på faste tidspunkter, eller måske har du lang transporttid til uddannelsesstedet.

Hvordan foregår det, når du studerer hjemmefra?

Det eneste det kræver at tage en erhvervsuddannelse som fjernundervisning er, at du har internetopkobling derhjemme og en computer med Microsoft Office pakken. Hvordan selve undervisningen er tilrettelagt varierer fra uddannelse til uddannelse, men på de fleste uddannelser får du adgang til et online læringsmiljø.

Derudover vil der på nogle uddannelser være seminarer og andre obligatoriske mødegange. Hvordan du ellers tilrettelægger din tid er op til dig.

Hvilke fjernstudie muligheder er der for dig, der vil have en erhvervsrettet uddannelse?

Her på Studentum har vi samlet et bredt udbud af erhvervsrettede uddannelser for dig, der vil studere hjemmefra og samtidig have en seriøs uddannelse med gode jobmuligheder. Tag fx en:

  • Butiks- eller sekretæruddannelse (HG) som fjernstudie
  • Uddannelse inden for helse og sundhed via e-learning
  • Uddannelse inden for indretningsdesing som fjernundervisning 

Når du har fundet den uddannelse, som passer dig, er du velkommen til at udfylde formularen nederst på siden, så vil en studievejleder fra skolen vende tilbage og fortælle mere om dine muligheder. Du kan også få svar på generelle spørgsmål om uddannelser via fjernundervisning her.