Italiensk

Buongiorno! Grazie! Ciao!

Leder du efter et italiensk kursus? Mulighederne er mange for dig, der vil lære italiensk, finpudse din udtale eller lære italiensk grammatik og lære om kultur- og samfundsforhold i Italien.
Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Lær italiensk i Danmark eller i udlandet

Drømmer du om at mestre det italienske sprog? Uanset om du vil bo i Italien, lære italiensk for at imponere din kæreste eller studere italiensk på universitetet, så kan du finde din italienske uddannelse her på siden. 

Studér italiensk på universitetet

Hvis du vælger at studere italiensk på universitetet, så vil du også for en stor indsigt i den italienske kultur og det italienske samfund. En del af både Bachelor- og Kandidatuddannelsen i Italiensk handler netop om, hvordan det italienske sprog og kulturen blev formet.

Du lærer også om samfundet i Italien i dag og at læse og analysere italiensk skønlitteratur og fagprosa. Dette vil give dig indsigt og erfaring til at arbejde enten som underviser i italiensk, italiensk oversætter eller som medarbejder i virksomheder, der har meget kontakt til Italien.  

Studér mode eller grafisk design i Italien

Overvejer du en uddannelse i grafisk design, mode eller fotografi, så kan du kontakte internationale skoler, som tilbyder disse videregående uddannelser i Italien. Ofte kan du tage din SU med, og det kan du finde ud af, når du kontakter skolens SU kontor. Du kan læse mere om SU i udlandet her. Du lærer flydende italiensk, mens du uddanner dig i fashion og møder masser af spændende internationale nye venner. 

Italiensk

Lær italiensk for at imponere din kæreste

Har du set filmen 'Italiensk for begyndere', og er du ude efter at imponere din kæreste med en romantisk italiensk aften eller ferie, hvor du kan tale italiensk? Det kan være, at du overvejer en ferie i Rom, hvor også Paven opholder sig i Vatikanstaten?

Italiensk som HF fag

Så kan du læse italiensk som HF enkeltfag enten via holdundervisning eller via fjernundervisning. Du lærer det basale italienske sprog, og du kan også læse på forskellige niveauer som for eksempel italiensk på B niveau eller A niveau. Du lærer både at tale og skrive italiensk. 

Tag på sprogskole og lær italiensk og få italienske venner

Hvis du er færdig med din gymnasieuddannelse eller lignende, gerne vil opleve verden og har en forkærlighed for Italien, hvorfor så ikke tage på sprogskole i sydens varme? Der findes flere danske sprogskoler, der planlægger og skræddersyr sprogrejser til antikkens land.

Oplev blandt andet følgende i Italien:

  • det skæve tårn i Pisa
  • traditionsrige Toscana
  • antikke Rom
  • modens Milana
  • pizzaens Napoli
  • vidunderlige Venedig

Du får en smag for Italiens unikke kultur og samfund. Oliven, brød, vin og latter vil være en del af dit ophold i dette unikke land, hvor du får rig mulighed for at lære italiensk, da det er de færreste italienere, der snakker engelsk. 

Italien - fra Alperne til det antikke Rom

Italien er et land fyldt med drama, passion, æstetik og selvfølgelig god mad. Landet strækker sig fra Alperne og Tyskland til øen Sicilien med byen Messina. 

Uanset om du tager på sprogrejse i Italien og lærer italiensk eller om du studerer italiensk på en videregående uddannelse og tager på studietur til Italien, så er der nok at opleve af kultur og natur. 

Held og lykke med din uddannelse i italiensk!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9