Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

En karriere inden for sociale medier

Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Snapchat eller Tiktok? Hvor skal man som virksomhed brande sig? En ting er sikkert, hvis du ikke er til stede på sociale medier, så eksisterer du ikke for den almindelige bruger. Det er et felt i konstant udvikling, hvor du skal være med på beatet! Her er en uddannelse eller kursus essentielt, for at kunne følge med på nyeste trends og værktøjer inden for branding på SoMe. Læs mere her om uddannelser i sociale medier.

Mange virksomheder og organisationer vil gerne investere i den rigtige tilstedeværelse på SoMe platforme som Instagram og Facebook. Det betyder at mange altid er på jagt efter innovative talenter, der hele tiden er opdaterede på tidens trends.

Når du arbejder med kreativt indhold til sociale medier, kan det være alt fra at planlægge en content plan for en organisation, hvor årets indhold præsenteres eller lave innovative DIY videoer på YouTube. Du kan også arbejde med influencermarketing, som er et område i stor vækst! Det kan også være at lave annoncering gennem Facebook, som kendetegnes som paid markedsføring.

Det opnår du med en uddannelse eller kursus i SoMe

  • Erfaring med Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube
  • At lægge en strategi for dine indsatser på sociale medier
  • Forstå begreberne community management, relationer og loyalitetsopbygning
  • Kendskab til influencer marketing
  • Bliv klogere på annoncering og kampagneplanlægning
  • Få evt. værktøjer til målgruppeindsigter, -analyser og persona-arbejde
  • Gode råd til videoproduktion og -markedsføring
  • Lær at fastsætte dine KPI'er og mål – samt at måle på effekten og ROI’en af dine SoMe-indsatser
  • Forstå relevant jura på området, så du altid er på lovens side mht. din tilstedeværelse og aktiviteter på sociale medier

Uddannelser inden for digital markedsføring

Hvis du drømmer om at rådgive virksomheder i deres digitale strategiske kommunikation, herunder på sociale medier, så er der flere uddannelser for dig! Du kan bl.a. tage en bachelor-uddannelse eller diplomuddannelse på et universitet. Der vil du typisk få indgående kendskab til digital marketing, kommunikationsstrategi og lære hvordan du kan skabe værdi for en organisation gennem bl.a. sociale medier. Der findes en del relevante uddannelser, der kan klæde dig på til at arbejde med so-me, inden for journalistik, markedsføring, reklame, design, foto, kommunikation og medieledelse. Det er bare at gå på opdagelse!

Bliv ekspert på dagskursus

Hvis du helt specifikt ønsker at dygtiggøre dig i sociale medier, så kan du også vælge et kursus på fx et par dage. Her bliver du stadig klogere på hvordan mediet fungerer som kommunikationskanal, men i et mere intensivt forløb. De fleste af den type kurser og uddannelser er selv-betalte, og både prisen og længden på uddannelsen afhænger af den enkelte udbyder. Kontakt derfor dem, der har din interesse og hør nærmere.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9