Viser 1-20 af 105
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 105
1
2
3
4
...
6

Studer i Sydney, i landet Down Under

Når du tænker på Sydney, tænker du måske mest på Australien, og alle de fantastisk smukke naturfænomener der ligger rundt omkring byen. Men faktisk har Sydney masser af byde på, som landets kulturelle hovedstad. Fra det ikoniske operahus, Sydney Harbour Bridge til Rocks District, Circular Quay og de mange cafeer, barer og restauranter.

Når du ikke sidder på skolebænken kan du udnytte at Sydney ligger lige ved det krystalklare hav, så der er masser af surfer og bade muligheder ved Manly og Bondi beach. I weekenden og ferierne kan du tage på ture ud i outbacken eller snorkle ved The Great Barrier Reef. Med Sydney som base har du altså mulighed for at opleve tropiske strande, regnskove og endeløse ørkner inden for få timer.

Hvorfor vælge Sydney som studieby?

Sydney har flere gange været på listen som verdens femte største by at bo og studere i. Samtidig er Sydney universitets campus også kendt som et af de flotteste i verden. I centrum af byen finder du Sydneys centrale distrikt, kendt som CBD, hvor du også finde China Town, Darling Harbour og en lang række shopping malls.

Sydney er en aktiv by, og du kan både dyrke svømning, tennis, fodbold, rugby, dykning mv. Der er også en lang række kulturelle tilbud som museer og teater. Sydney er en af de byer, hvor flest tager hen for at surfe, der er nemlig over 100 forskellige strande. Dette hænger også sammen med det meget milde vejr, med lange varme somre og milde vintre, og ca. 340 dage med sol hvert år. Men husk, sæsonerne er omvendt fra Danmark! Så vores sommer er deres vinter, og omvendt. Husk derfor at pakke til det rigtige vejr.

Noget andet Sydney er kendt for, er deres LGBTQ venlighed. I australien er de ikke bare glade for international diversitet, men også et af de steder i verden hvor der bor fleste homoseksuelle. Gå langs Oxford Street, her finder du en hel gade der handler om LGBTQ scenen. Ligesom at der hvert år er både Sydney Gay og Lesbian Mardi Gras parader.

Hvor meget koster det at bo i Sydney?

Det kan være en dyr fornøjelse at ville studere i Sydney. For det første fordi der er langt derned, og det kræver en dyr flybillet, men også fordi Australien generelt har meget vestligt leje når det kommer til priser. Derfor er det en god ide, at have helt styr på dit budget, inden du tager afsted.

For overhovedet at komme ind i landet, kræves det, at du skal være i stand til at vise din økonomiske kapacitet kan dække leveomkostninger på mindst $ 20.290 australske dollars om året. Ved hjælp af dette beløb, kan du som studerende derfor regne ud, at det kræver mindst 1690 dollars om måneden til indkvatering, mad, forsyninger og underholdning. BEMÆRK: De faktiske omkostninger afhænger af din livsstil og valg.

Skal du bruge visa for at studere i Sydney?

Hvis du ønsker at studere i Sydney i mere end 3 måneder, så skal du bruge et visum. Processen for at søge om dette, er forholdsvis nemt. Det hele gøres online, og bliver linket til dit pas, derfor behøver du ikke tage forbi en ambassade eller lignende. Der er dog en pris for visumet som studerende, hvis du skal være i landet i mindre end tre måneder, kan du bruge et normalt turistvisum og spare nogle penge.

Husk også at tjekke, om du har brug for en sygesikring. Hvis du er gennem et program, kan det være inkluderet, men hvis du selv har arrangeret dit studie, så skal du selv få fat i det.

Indkvartering i Sydney

Som studerende har du mulighed for at vælge studenterkollegier tilhørende specifikke universitetre. Dette inkludere typisk et værelse med møbler, og er delt med andre mennesker. Prisen ligger typisk på $205 - $431 per uge. Hvis du vælger private kollegier er prisen typisk $397 - $687 per uge, og vælger du privat indkvartering som delte lejligheder og studios er prisen typisk $90 - $616.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Sydney
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7