Viser 1-20 af 60
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 60
1
2
3

kolding - din studieby

Kolding - en alsidig studieby 


Kolding er en spændende og alsidig by, der rummer både natur, kultur og en stigende erhvervsvækst. Som studerende i Kolding befinder du dig i en imødekommende og gæstfri by, hvor der er plads til både fællesskab og fordybelse. I Kolding Kommune er der godt 90.000 indbyggere, hvoraf 5000 er studrende på videregående uddannelser. Dette gør byen ideel for dig der sætter pris på nærvær. Kolding er placeret centralt i Danmark, hvilket gør det nemt at komme til med både tog, fly og bil, det betyder at der er rig mulighed for at få besøg af familie og venner fra andre dele af landet.

Koldings videregående uddannelser


I Kolding er der fire forskellige steder du kan tage en videregående uddannelse:

  • Designskolen Kolding
  • Syddansk Universitet
  • IBA Erhvervsakademi Kolding
  • UC SYD – pædagoguddannelsen

Udvalget af uddannelser spænder bredt på de forskellige uddannelsesinstitutioner, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om, at finde den uddannelse der passer til netop dig.

En studieby med boliggaranti


Med mere end 1000 ungdoms- og studieboligheder kommer du, som studerende i Kolding, ikke til at stå uden tag over hovedet. Kolding tilbyder desuden boliggaranti til dig, der ønsker at tage din uddannelse i Kolding. Du er altså sikker på at bo i nærheden dit studie, og skal ikke bekymre dig om udgifter til transport.

Tæt på det hele


I Kolding er der hverken langt til centrum eller til smuk natur. Blot få kilometer fra midtbyen er der rig mulighed for at finde skove, søer og hav. Trænger du til at komme ud fra centrum kan du fx løbe en tur i Marielundsskoven, eller prøve kræfter med mountainbike i Stenderup Skovene. Interesserer du dig for kunst og kultur finder du, i Kolding Kommune, et bredt udvalg af kulturinstitutioner. Du kan eksempelvis besøge museet på Koldinghus eller Trapholt museum for moderne kunst. Er du mere til shopping og cafébesøg skal du ikke gå langt for at finde Kolding Storcenter, som rummer begge dele.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Kolding
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9