Viser 1-20 af 386
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 386
1
2
3
4
...
20

Tag din uddannelse i København - Byen som aldrig sover

Der sker altid noget i København. Der er altid mennesker på gaden, caféer og restauranter af enhver karakter og udformning summer af liv og atmosfære, og trendy natklubber og diskoteker byder velkommen hver eneste aften.

Som studerende i København er mulighederne for dig, der elsker at shoppe enorme, ligesom der hele tiden kommer nye arrangementer på kalenderen i byens mange teatre, biografer, sportsarenaer og på spillesteder, som besøges af både amatører og store navne indenfor musikbranchen. Du vil derfor med garanti aldrig komme til at kede dig, når du studerer i København!

København

Hvorfor skal du vælge København som din studieby? 

København er en fantastisk by at studere i, med mange gode grunde til at vælge denne by som din kommende studieby.

En af de mest åbenlyse grunde til at studere i København er byens skønhed og spændende kultur. København har en rig historie og en unik blanding af gammel arkitektur og moderne byliv. Byen er kendt for sit charmerende bycentrum med smukke kanaler, farverige bygninger og en livlig atmosfære. Som studerende i København vil du blive omgivet af kultur, kunst og en række spændende arrangementer og festivaler, der giver mulighed for at opleve alt, hvad byen har at tilbyde. København også en by, der tilbyder masser af karrieremuligheder for studerende. København har et stærkt og innovativt erhvervsliv, og der er mange muligheder for at finde et studiejob eller praktikplads, der kan give dig erfaring og hjælpe dig med at opbygge et netværk, der kan være gavnligt for din fremtidige karriere.

Attraktioner for alle personligheder og for alle budgetter

København er på en og samme tid en gammel og en moderne by. Derfor er byen også rig på historie og kultur, som kan nydes af alle uanset, hvem du er og hvilket budget du har. Nogle af de mest kendte og mest besøgte af dem er:

 • Den lille havfrue
 • Amalienborg Slot
 • Nationalgalleriet
 • Kanalrundfart
 • Kronborg Slot
 • Nationalmuseet
 • Strøget
 • Runde tårn
 • Louisiana

Studenterhuset ved Københavns Universitet

Ligesom Aalborg, Århus og Odense huser København også et studenterhus, hvor bl.a. nye studerende kan få en god start på studielivet. Kort sagt, danner Studenterhuset ved Københavns Universitet ramme om en lang række begivenheder og sociale tilbud i byen. Her kan du altid møde andre studerende - andre nye københavnere, nye venner, kærester, finde et værelse eller bare læse dagens avis.

Studenterhuset ligger centralt i København i Købmagergade tæt ved Strøget. Det er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet. Her kan du slappe af mellem eller efter undervisningen, købe billig kaffe, te og øl, læse aviser, spille skak eller backgammon eller sågar studere videre på dagens tekst.

Torsdag og fredag aften forvandler livemusik i alle afskygninger caféen til et af Københavns mest stemningsfyldte spillesteder.

Vejen til studiebolig i København

Det kan være svært at finde en studiebolig i København, men ved du, hvor du skal søge, er det bestemt ikke umuligt. Som i alle andre større studiebyer i landet, har København også et stort udbud af kollegieværelser, deciderede studielejligheder og almindelige leje- og ejerboliger. Du kan bl.a. undersøge dine aktuelle muligheder ved at besøge:

 • www.ciu.dk – en portal, som sammen med Københavns Kommune har indført en særlig prioritering af boliger til studerende i hovedstadsområdet
 • www.kollegierneskontor.dk – portal, hvor du kan finde ledige kollegieværelser
 • www.ungdomsboliger.dk, som både formidler kollegier og ungdomsboliger

Ved hjælp af boligannoncer i aviser som Berlingske Tidende, Politiken, Den Blå Avis, lokalaviserne samt på Facebookgrupper. 

Hvis du går og drømmer om at studere i København, så se listen igennem ovenfor og find dit studie i Danmarks hovedstad! 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9