Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Viser 1-8 af 8
Viser 1-8 af 8
 

Gør en forskel med en uddannelse til parterapeut og sexolog

Vil du uddanne dig til parterapeut eller sexolog? Med en parterapeut uddannelse eller sexolog uddannelse kan din drøm gå i opfyldelse. Du får både teoretisk viden om parterapi og sexologi og prøver teknikker af i praksis. Har du altid drømt om at arbejde med mennesker og hjælpe dem med at få det bedste ud af deres parforhold enten som parterapeut eller sexolog?

Her på siden finder informationer om både parterapeut uddannelsen og sexolog uddannelsen. Begge uddannelser henvender sig til dig, der har en del erfaring og har arbejdet en del år.

Gør en forskel - tag en parterapeut og sexolog uddannelse

Parterapeut uddannelsen - glæde, varme og nærvær

Som parterapeut er du med til at hjælpe parforhold med at komme på rette vej og skabe varme, glæde og nærvær. Parterapien hjælper begge parter i parforholdet med:

  • at forstå hinanden
  • at respektere hinanden
  • at håndtere konflikter
  • at være nysgerrig

Som parterapeut kan du, gennem parterapien, skabe et fundament som parforholdet kan bygge på. En uddannelse i parterapi giver dig også dig som privatperson mulighed for at udvikle dig.

Du kan arbejde som parterapeut i København, parterapeut i Odense eller som parterapeut i Århus.

Sexolog uddannelsen - bevar gnisten i parforholdet

En uddannelse i sexologi giver dig indsigt i de aspekter som både parforhold, singler og ældre mennesker oplever i forbindelse med deres seksualitet. En sexolog uddannelse gør dig i stand til at rådgive i forhold til:

  • hvordan vi kan udvikle parforholdet og sexlivet
  • hvordan bevarer vi gnisten i parforholdet
  • hvordan bliver begge parter mere frie i sengen og undgår vanesex

Det er bare nogle af de spørgsmål, du bliver i stand til at svare på som sexolog. Du kan også kombinere en parterapeut uddannelse med en sexolog uddannelse og få mulighed for at hjælpe parforholdet med at udvikle sig og få nærværet tilbage i sengen.

Du kan også læse mere om andre uddannelser inden for psykologi her!

Ønskeliste
Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive?

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juli 2020
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9