Vis studentum.dk som: Mobile

Studér på IHTTI - School of Hotel and Design Management i Schweiz!

Drømmer du om en karriere inden for hotelbranchen og samtidig have kendskab til design og indretning? Så er en uddannelse inden for hotel og design management måske noget for dig.

IHTTI - School of Hotel and Design Management i Neuchâtel er en af de mest succesfulde hotel og design management skoler i Schweiz. I 2014 fejrer skolen 30 års erfaring med hoteluddannelser, der tiltrækker studerende fra mere end 50 lande, som efter uddannelsen får jobs på de bedste 4- og 5-stjernede hoteller i hele verden.

Tag en af branchens bedste hoteluddannelser inden for design

Vælg en hotelskole, der er anerkendt i hele verden og tag SU'en med til Schweiz

Som studerende ved IHTTI får du en intensiv hotel uddannelse, der giver dig anerkendte kvalifikationer i både England, USA og Schweiz og mulighed for SU. Skolen samarbejder nemlig med University of Derby. Det giver dig mulighed for at tage en bachelor i hotel management, der er akkrediteret i England.  

Der er desuden en lang række andre fordele ved at studere på IHTTI. Her får du:

  • En hotelskole der er 100 % schweisisk ejet og er medlem af den anerkendte Swiss Education Group (SEG)
  • Personlig vejledning før, under og efter din hotel og design management uddanelse
  • Kendskab til den velkendte og unikke schweisiske måde at arbejde i hotelbranchen
  • Mulighed for at følge både engelsk, fransk og tysk undervisning under din uddannelse

IHTTI – School of Hotel & Design Management tilbyder nye og lyse lokaler i den levende by Caux. Skolen er anerkendt i hele verden for sine uddannelser i hotel management med fokus på indretningsdesign. Vælg mellem en bachelor, et postgraduate diploma eller en master i international business. Fælles for dem alle er, at de veksler mellem semestre på skolen og internships med løn på luksushoteller over hele verden. 

Praktik med løn og gode muligheder for at gå direkte ud i dit drømmejob

Som studerende ved IHTTI kommer du til at opbygge et stærkt netværk i den internationale hospitality branche allerede i studietiden. Det sker både via dine internships, hvor skolens rekrutteringseksperter hjælper dig med at finde praktikpladser, der matcher dine drømme for fremtiden.

Både når du skal ud i praktik, og når du afslutter din uddannelse og skal ud i dit første job, deltager du ved IRF - Det Internationale Rekrutteringsforum. Her kan du deltage i seminarer, jobsamtaler og meget mere. Statistikkerne for dimittender fra skolerne i SEG taler deres tydelige sprog. Mange går direkte ud i deres drømmejob.

Sådan går det dimittender fra IHTTI og øvrige SEG skoler

Få personlig vejledning under hele din hotel management uddannelse

Når du vælger en hotel uddannelse på IHTTI – School of Hotel & Design Management, så får du personlig vejledning fra start til slut. Skolen hjælper dig alt fra optagelseskrav, indkvartering og sprogkurser til dine kurser på uddannelsen, dit valg af praktiksted og dine karrieremuligheder, når du står med eksamensbeviset i hånden.

De danske vejledere hjælper dig desuden med at sammensætte en finansiering, der matcher dine muligheder. Lige nu er der blandt andet en række attraktive legater, som du kan søge.

Vil du være blandt fremtidens kreative ledere og skabe innovative løsninger inden for hoteldesign og luksus brand management på hoteller? Udfyld formularen nedenfor allerede i dag og hør mere om din hoteluddannelse hos IHTTI – School of Hotel & Design Management!

Prøv også en bachelor inden for turisme og hotel management

Vil du gøre karriere inden for hotel, restauration og turisme? Cesar Ritz Colleges i Schweiz tilbyder en bachelor i turisme og hotel management med akkreditering fra Washington State University. Læs mere om bacheloren her.


Vis alle uddannelser fra IHTTI – School of Hotel and Design Management

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med IHTTI – School of Hotel and Design Management og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Design

   Indretning

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Kontakt

IHTTI – School of Hotel and Design Management

Caux Palace
Caux Palace
1824 Caux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om IHTTI – School of Hotel and Design Management

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Alle døre står åbne efter en hot...

24-årige Stephanie Otto er oprindeligt fra Vordingborg. I dag arbejder hun for Marriott International i Bruxelles. I sommers afsluttede hun sin bachelor i International Hospitality & Design Management ved IHTTI School of Hotel Management i Schweiz. Her fortæller hun om sin rejse fra HHX i Vordingborg til en af verdens største hotelkæders lokale kontor i Bruxelles.

Læs mere
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af IHTTI – School of Hotel and Design Management endnu. Bliv den første!