Vis studentum.dk som: Mobile

SIMAC - Uddan dig til Landbaseret Maskinmester

På SIMAC uddanner vi landbaserede maskinmestre. Her lærer du at arbejde med teknisk drift og med ledelse. Det gør dig til en teknisk leder, der kan stå for drift, optimering og vedligeholdelse af komplicerede maskiner og anlæg, og samtidig har de kompetencer, der er nødvendige for at lede og sikre kvalitet, arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og økonomi.

Selv om uddannelsen har rod i søfarten, giver den rigtig gode jobmuligheder på land. Stort set enhver større virksomhed, der anvender tekniske anlæg eller arbejder med teknisk udvikling, har brug for maskinmestre. Derfor får ca. 80 procent af alle maskinmestre i dag job på land – evt. efter først at have sejlet nogle år. Det betyder også, at du bagefter kan arbejde inden for rigtig mange forskellige brancher i land, til søs og i hele verden.

Kurser inden for vores kompetenceområde

Udover at være en moderne, værdiledet uddannelsesinstitution driver SIMAC en om-fattende kursusvirksomhed. Vi udbyder således kurser inden for hele SIMACs kompetence-område, idet der dog fokuseres på kurser inden for automation samt bro- og maskinrums-simulation. 


Vis alle uddannelser fra SIMAC

Uddannelser

Videregående uddannelse
Professionsbachelor
Industri, teknik og håndværk
Maskinmester Sted Gennemsnit
Maskinmesteruddannelse Svendborg
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktinformationer hvis du vil i kontakt med SIMAC og høre mere om deres uddannelser.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontakt

SIMAC

Graaesvej 27
5700 Svendborg

 Vis telefonnummer
www.simac.dk