Vis studentum.dk som: Mobile

Tag din elevuddannelse hos Salling Group

Vil du arbejde med kundeservice, salg og markedsføring? Så er en elevuddannelse hos Salling Group måske noget for dig. Vi kombinerer teori og praktik, så du får en elevuddannelse, du kan bruge som springbræt i din karriere.

Salling Group

Som elev hos Salling Group bliver du engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar. Du er allerede i gang med din karriere i varehuset samtidig med, at du tager din elevuddannelse.

Dit personlige udbytte med en elevuddannelse ved Salling Group

På din elevuddannelse lærer du en masse om:

  • Service
  • Salg
  • Planlægning og samarbejde
  • Dig selv og andre.

Som elev i Salling Group lærer du også  ”at gå på tre ben”. D.v.s. at kunne forholde sig til både det faglige, til sig selv og til menneskerne omkring sig. Når du har lært det, ligger verden åben for dig! 

Kom i praktik som elev

Du har måske svært ved, lige på stående fod, at afgøre, om en elevuddannelse hos Salling Group er 100% dig. Hvis du gerne vil prøve tingene lidt af, har du mulighed for at komme i praktik hos os en dag eller to – eller måske en hel uge. Du skal blot henvende dig i kundeservice i dit lokale føtex- eller Bilka varehus og spørge efter den uddannelsesansvarlige – eller kontakte butikschefen i din lokale Netto.På den måde kan du finde ud af, om elevuddannelserne hos Salling Group er noget for dig, og vi har mulighed for at lære dig lidt at kende.


Vis alle uddannelser fra Salling Group - Elevuddannelser

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Salling Group - Elevuddannelser og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Salling Group - Elevuddannelser

Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

 Vis telefonnummer
sallinggroupelev.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Salling Group - Elevuddannelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Salling Group - Elevuddannelser endnu. Bliv den første!