Vis studentum.dk som: Mobile

Om os

Kort- & Dokumentar Filmskolen

Kort- & Dokumentar Filmskolen er landets største udbyder af kurser og uddannelser indenfor TV, film og online medier. Det er her de store mediehuse sender deres ansatte på efteruddannelse. Det er også her at folk med drømme om en karriere indenfor levende billeder, har fundet en alternativ vej ind i branchen.


Uddannelser med højt fagligt niveau

Kort- & Dokumentar Filmskolens mål er at udbyde kompetencegivende kurser med et højt fagligt niveau. Uddannelsesbehovene imødeses af brancherelevante kurser på flere niveauer: De kortere kurser dækker flere ekspertiseområder. De længere kurser er high-end forløb indenfor manuskript, dokumentarfilm, personinstruktion og visualisering, producerarbejde, tv-tilrettelæggelse samt filmteknik.

Disse uddannelsesforløb imødeser både dygtiggørelse og personlig vækst. Vi tror på, at den enkeltes og filmkunstens formål går sammen i en højere enhed og derfor ser vi vore uddannelser som et vækstlag for hele filmbranchen. KDF står for at udfordre og fremelske individets autentiske udtryk, for vi tror, at udvikling og skaberglæde opstår, når alle kræfter anvendes.

Når det sker for at underbygge en fælles vision om en produktion, er der ligger til grund for at skabe film der befordrer erkendelser, fremkalder magiske sekvenser og giver oplevelser til glæde for andre. Dette er KDFs hovedmålsætning.


Erfarne undervisere

Når du tager et kursus hos Kort- & Dokumentar Filmskolen undervises du af instruktører, klippere, kamerafolk med flere, som hver er specialister indenfor deres område af filmhåndværket. Undervisere som sætter deres viden og erfaring i spil og guider dig, så du udvikler de kompetencer, du har brug for. Sammen dækker de stort set alle fagområder inden for professionel film, tv- og online videoproduktion.


Vis alle uddannelser fra Kort- & Dokumentar Filmskolen

Uddannelser

Private uddannelser
Kommunikation og medier
TV, Radio & Film Sted Gennemsnit
Motion Designer uddannelsen Lyngby
Video Producer uddannelsen (Ny dato på vej) Lyngby

Vis alle

Kontakt mig

Kom I kontakt med Kort- & Dokumentar Filmskolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Kort- & Dokumentar Filmskolen

Blomstervænget 52
2800

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kort- & Dokumentar Filmskolen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Kort- & Dokumentar Filmskolen endnu. Bliv den første!

Åbent hus
november 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12