Vis studentum.dk som: Mobile

Hvordan bedømmer tidligere elever Gerlev Idrætshøjskole?

Gennemsnit 5

Baseret på 6 evalueringer

Lars Lohmann
(5)
Et dejligt sted at udvikle sig, hvor man har tid og menneskeligt overskud til at investere i sig selv. Folk som tager til Gerlev vælger det til.
Adam Tage
(5)
Tag på Gerlev. Gør det! Et magisk sted. Fantastiske undervisere og spændende valgfag. Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl.
Julie Hansen
(5)
En fantastisk alsidig højskole. Der er plads til at udvikle sig selv og få nye stærke venskaber, som holder hele livet. En højskole der tager sig godt af kommende, nuværende og gamle elever. Et fællesskab du kan beholde og benytte både under og efter opholdet. KAN KUN ANBEFALES! Det er med garanti noget du ikke vil gå glip af!
Lars
(5)
Den bedste tid i mit liv!
Trine
(5)
Jeg havde både basketball og adventure som hovedfag - begge dele var super. Udover mange dygtige lærere er det især stemningen og maden, der er i en klasse for sig. Mange flere burde tage på et langt kursus - super
Jakob
(5)
Super fed oplevelse. Et sted der flytter ens grænser, og udvider sine egne opfattelser af livet. Hvis du kan synes at idræt er fedt, er det sikkert et sted for dig. Men vi havde også mange andre spændende fag. Kh Jakob
Danmarks Bedste Studieby

Danmarks Bedste Studieby

Test dig selv