Ingen anmeldelser

Højskolen Baobab

i København (+ 2 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Højskolen Baobab - højskole i udlandet 🌴

Højskolen Baobab er en dansk højskole i udlandet for unge mellem 18 og cirka 30 år med fokus på kommunikation, journalistik og medier. 

Højskolen Baobab kombinerer levende og inspirerende undervisning med tropiske rejseoplevelser, og lægger stor vægt på fællesskab og højskoleånd.

Det får du ud af at tage med Højskolen Baobab

Noget af det, man sjældent fortryder, når man bliver gammel, er de oplevelser man fik med sig fra verden, og der er mange gode grunde til at overveje et højskoleophold i udlandet: 

 • Du oplever verden, som den ser ud langt væk fra den danske andedam
 • Du bliver en del af et stærkt fællesskab, som måske giver venskaber for livet
 • Du bliver klogere på kommunikation, journalistik og medier
 • Du får oplevelser, som du aldrig kommer til at glemme
 • Du bliver klogere på dig selv
 • Du bliver klogere på den verden, vi lever i
 • Du får mulighed for at trække vejret mellem studier eller før, du skal ud på arbejdsmarkedet for alvor
 • Du får en indsigt i andre kulturer og bliver klogere på, hvordan andre mennesker lever og tænker
 • Du får mulighed for at gøre en forskel gennem frivilligt arbejde og samarbejder med lokale organisationer og virksomheder
 • Du bliver klogere på, hvad du vil studere og arbejde med i fremtiden
 • Du bliver klædt godt på til optagelsesprøver, samtaler og kvote-2-kriterier til de forskellige medieuddannelser

Undervisning i kommunikation, journalistik og medier

Undervisningen er ambitiøs, men med masser af plads til udforske de lande, de rejser til. De fokuserer undervisningen omkring kommunikation, journalistik og medier i bredest mulige forstand, og du får konkrete værktøjer og erfaringer, som du kan tage med videre i din uddannelse og dit arbejdsliv. Undervisningen foregår mellem kl. 9-13 på hverdage, de holder undervisningsfri i weekenderne, og der er cirka to rejseuger på hvert højskoleophold, hvor du har mulighed for at rejse til nærliggende lande eller seværdigheder. På det fleste af deres destinationer er det også muligt at tage dykkercertifikat, lære at surfe eller at hakke andre ting af på din bucket list.

Alle er velkomne, og de fleste elever er mellem 18 og cirka 30 år. Nogle har en drøm om at søge ind på en uddannelse, som kræver forberedelse eller noget kvalificeret at skrive på kvote 2-ansøgningen. Andre vil gerne opleve verden med åbne øjne i et stærkt fælleskab, mens de får ny viden ved siden af deres uddannelse eller job.

En højskole drevet af nysgerrighed

Højskolen Baobab er stiftet i 2022, men har rødder helt tilbage fra 2012, hvor den første gang opstod med et højskoleophold i Uganda.

Højskolen er stiftet af Robin Juel Johansen, som blandt andet har arbejdet med journalistik om Afrika, kommunikation og kampagner for en lang række politiske organisationer og private virksomheder, og i en medieorganisation, som kæmper for frie mediers rettigheder i konfliktområder. Robin er drevet af nysgerrighed på verden, og brænder for at give dig oplevelser, som du tager med dig videre i livet.

Højskolens øvrige undervisere deler samme passion for at udforske verden langt fra den danske andedam og har alle en stor passion for at tilrettelægge interessant og ambitiøs undervisning. Du kan møde dem på højskolens hjemmeside.


Vis alle uddannelser fra Højskolen Baobab

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Højskolen Baobab
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Kommunikation og medier

   Journalistik

Sabbatår og Study Abroad


Kontakt

Højskolen Baobab

Valdemarsgade 26, 1.,
1665 København V

 Vis telefonnummer
baobab.dk

Sponsoreret

Sponsoreret